Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Întrebare

(Subiect creat la: 28-07-2023 02:10 PM)
2183 Vizualizări
diana1126
First Poster
Opțiuni
Bună ziua! Am cumpărat un Galaxy Z flip 4 anul trecut, iar acum a inceput sa se dezlipească folia de pe ecran, cea din fabrică. Oare este adevărat că Samsung schimbă folia pe gratis in primul an de la achiziția acestui telefon pentru a nu strica clientul acasă ecranul?

Edit: Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Am sunat și am rezolvat, se pare că folia se schimbă gratuit.
2 Soluţii
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Eu zic sa dai un telefon rapid si sa intrebi. 

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acea folie face parte din structura ecranului, nu este ca și în cazul telefoanelor clasice doar pentru protecție până la utilizare.
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/what-is-the-protective-film-on-galaxy-z-flip4-and-...
Contactează suportul Samsung. Ei sunt în măsura să îți spună în ce condiții se face înlocuirea ei.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

17 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Eu zic sa dai un telefon rapid si sa intrebi. 

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acea folie face parte din structura ecranului, nu este ca și în cazul telefoanelor clasice doar pentru protecție până la utilizare.
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/what-is-the-protective-film-on-galaxy-z-flip4-and-...
Contactează suportul Samsung. Ei sunt în măsura să îți spună în ce condiții se face înlocuirea ei.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Să nu dezlipești folia pentru ca se poate deteriora funcționalitatea ecranului.
Îți recomand să contactezi service-ul autorizat Samsung, mai ales dacă ai telefonul în garanție. Poți suna și în call center. Baftă.
https://esdrom.ro/contact/
ex9485
Journeyman
Opțiuni
Asta e super! Sper să te bucuri de noul tău telefon! :]
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ce e super? Că i se dezlipește folia?
ex9485
Journeyman
Opțiuni
Dragă prietene,

Vreau să-ți împărtășesc o întâmplare amuzantă pe care am avut-o astăzi. Eram în oraș cu un grup de prieteni și, în timp ce ne plimbam prin magazine, am trecut pe lângă un local nou deschis. Văzând agitația din jurul lui, am întrebat curios: "Ce e super la localul ăsta?"

Unul dintre prieteni a răspuns prompt și cu un zâmbet pe față: "Ce e super? Că i se dezlipește folia!" Toți ne-am uitat la el surprinși și apoi am izbucnit în râs. A fost o replică atât de neașteptată și amuzantă!

Cu siguranță, afirmația lui a fost o glumă, dar cred că a vrut să sublinieze că, deși localul era promovat ca fiind ceva remarcabil și extraordinar, singurul lucru vizibil și cu adevărat remarcabil în acel moment era o folie care se dezlipise de pe geamul localului.

În mod amuzant, asta ne-a făcut să ne gândim la câteodată în viață se întâmplă să ne entuziasmăm excesiv cu ceva, să laudăm exagerat un lucru sau o persoană pentru calități care, în realitate, nu sunt atât de impresionante sau semnificative.

A fost o zi distractivă și plină de râsete, iar gluma asta ne va amuza pe viitor ori de câte ori ne vom reaminti de ea. Sper că și tu ai avut o zi minunată și că ai avut parte de momente amuzante ca și noi!

Cu drag,
[Ex9485]
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Siiii...ce legatura are cu Flip 4 si folia lui sau cu problema colegei? (era alta vorba cu "subprefectura" da nu ti-o spun aici)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
David889
Hotshot
Opțiuni
Cred ca se referea la calitatea produselor, facea aluzie la folia care s a dezlipit de la localul promovat la superlativ si flip 4 care tot asa, a fost promovat masiv
0 Aprecieri
LiviuSS
Navigator
Opțiuni
Schimbarea este undeva la 125 de ron. În alte țări am auzit că se schimbă gratuit, dar nu știu daca e real. Cert e că în România plătești chiar dacă e în garanție.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este pe gratis si la noi. Platesti doar daca se constata actiuni mecanice asupra display-ului sau urme de utilizare neconforma. Stiu cel putin 3 cazuri de aici din comunitate care au schimbat pe gratis folia la Fold/Flip

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Normal ar fi ca folia sa fie schimbata gratis pe baza garanției.
LiviuSS
Navigator
Opțiuni
Salut, eu am fost la service ul din Băneasa si am dat 125 ron. Si era prima schimbare si telefonul inca in garanție. Si doar la mijloc unde e cuta aceea s-a dezlopit.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dar le-ai spus ca este în garanție? Sau te ai dus și le-ai spus ca vrei doar sa îți schimbe folia ?
0 Aprecieri
LiviuSS
Navigator
Opțiuni
Le-am spus și când am ajuns acolo. Am și sunat înainte sa confirm dacă au folia și am transmis si atunci detaliile.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Depinde probabil de mai multe condiții. Totuși din ce am văzut în link-ul de sus, Samsung consideră acea folie ca fiind consumabil.
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Dacă ți a fost de folos un comentariu dai acceptare soluție sa fie găsită mai repede😁
0 Aprecieri
Boo80
First Poster
Opțiuni

Eu am inlocuit acum 1 an si ceva folia pe garantie la flip 3 detinut de sotie. chiar m-au intrebat la serviceul de la Apaca daca am mai inlocuit folia si atunci am mentionat faptul ca este luat de mai putin de 1 an. M-au intrebat de factura si avand-o in cont am artat-o pe telefon. A fost inlocuita folia pe garantie in aproximativ 1 ora.

Aceea montata a tinut pana zilele trecute, mult mai putin, cam 6-7 luni cred. Nu o mai inlocuiesc, se va da la buyback ptr noul 5.

0 Aprecieri