Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Întrebare legata de display

(Subiect creat la: 07-11-2023 10:01 AM)
1390 Vizualizări
Fa_bio
Pathfinder
Opțiuni
Am o întrebare legată de displayul acestor telefoane. La câte împaturări rezistă?
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Care modele mai exact?
Samsung zice ca Fold si Flip 5 rezista mai mult de 200.000. In teste, au rezistat pana pe la 400.000.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Care modele mai exact?
Samsung zice ca Fold si Flip 5 rezista mai mult de 200.000. In teste, au rezistat pana pe la 400.000.

Fa_bio
Pathfinder
Opțiuni
Ok. Mulțumesc. De aceasta serie eram curios
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Păcat ca nu au un program de numărare deschideri-inchideri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @ȘIȘIN ,

O sugestie extrem de interesantă! Poți folosi aplicația Samsung Members pentru a trimite către Samsung feedback-ul tău.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Mulțumesc frumos! O poți face tu, te rog!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu știi cum?

Intri în aplicația Samsung Members / Asistență / Trimitere feedback / Adresare întrebări (sau Rapoarte de erori). 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Mulțumesc. Trimis!
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Eu am flip5 de doua luni, si-l folosesc zi de zi inchizindu-l - deschizandu-l de câte ori este nevoie, dar de doua săptămâni, instalând good luck, folosesc mai mult ecranul extern. Chiar este o experienta plăcută, chiar dacă este mic. Se vede foarte bine, clar și tastatura ok. Acum chiar de pe ecranul extern am scris. Este un telefon chiar plăcut, iar fata de varianta anterioara este superior. Bateria tine lejer o zi cu toate funcțiile active.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.

Cand am fost la Seoul impreuna cu @ElfStone si @EmilianN, am vizitat zona de testare si am vazut roboteii care pliau/depliau Fold si Flip. Acolo se numara de cate ori se face operatia dar sunt conditii de laborator, mediu inchis, temperatura constanta, etc. Daca faci operatia iarna afara pe frig nu este acelasi lucru, evident ca nu se va "rupe" imediat dar nici nu va rezista la fel de mult. Ce este insa important este faptul ca Samsung a îmbunătățit constant de la generație la generație aceste ecrane, marind numărul de plieri la care rezista

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Adevărat, dar cel mai important este " modul în care se utilizează "! Dacă este " zmucit" cum am văzut pe net, atunci nu rezista. Bănuiesc ca robotii nu îl brusca la deschidere sau inchidere
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai dreptate, modul in care este utilizat conteaza si nu, robotii nu il zmucesc, este practic un sistem cu niste ventuze atașate de ambele parti si care inchid/deschid in mod repetat telefonul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Concluzia mea este clara, telefonul este peste generațiile anterioare din toate punctele de vedere. Am avut de la flip3, flip 4 iar acum flip5. Recomand cu căldură, este o experienta unica fata decât un telefon "clasic"
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Fa_bio ,

Samsung estimează că Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Fold 5 se pot plia de 200.000 de ori, dar s-a dovedit că în testele practice pot duce și până la 400.000. Uite mai multe detalii aici: https://9to5google.com/2023/08/09/samsung-galaxy-z-flip-5-fold-5-durability-test-foldables/

NU UITA!

DManu
First Poster
Opțiuni
Eu am Fold3 si e deja crăpat tot pe mijloc. A inceput acum vreo 6 luni cu o crapatura. Iar ecranul e o avere. Nu sunt deloc fiabile. Il am din ianuarie anul trecut, luat nou. O altă problemă e că nu se desface perfect plan ca la început. Puțin câte puțin cu timpul si asta