Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy ZFold 6 vs. Samsung Galaxy S24 Ultra

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-09-2024 03:04 PM)
119 Megtekintések
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások

Nem az előnyöket vagy a hátrányokat akarom tárgyalni, ez tulajdonképpen egy felmérés, hogy melyiket tartsam meg, mert nyilván mindkettőre nincs szükségem.  

S24 Ultra 1TB-ot használok már jópár hónapja és meg vagyok vele elégedve. Az S Pen-t én kihasználom, munkahelyi fiókom és minden gyors, nem akadozik, mindent elérek, fotózni kiváló (mobil fotózásról beszélünk), zenét hallgatni kiváló, stb.

De!

Hozzájutottam egy vadonatúj (még ki sem bontottam) ZFold 6-hoz. 512GB-os modell. Hátránya, hogy az SPen-t aranyárban kell megvenni, ha normális tokot akarok rá, olyan lesz, mint egy tank (ha SPen tartó is van benne), a  kamerája viszonylag gyenge (az S24 Ultrához képest), a külső képernyő aránytalanul kicsi, szétnyitva meg egy tablet, amit tartani hosszú távon elég kényelmetlen. Autóban szétnyitva esélytelen bármilyen autós tartóba beletenni, ha összecsukom olyan kicsi a képernyő, hogy Android Auto-t vagyok kénytelen használni, a  fejegységhez csatlakoztatva a mobilt, különben nem látok belőle semmit, például egy navigációt. Ráadásul a  tok miatt olyan bumpszli, hogy az autós tartó alig fogja meg. 

Semmi más nem szól mellette, minthogy volt ZFold4-em és kíváncsi vagyok ahhoz képest, milyen lett. (Persze olvastam teszteket, de kézben fogva és használva más érzés.)

A kérdés adott: Ti melyiket tartanátok meg? 

2506789.samsung-galaxy-z-fold6-5g-512gb-12gb-ram-dual-sm-f956b.jpg

2 Válaszok
Tibor4
Navigator
Beállítások
Szia.
Jelenleg én egy S24 ULTRÁT használok fent említett Z sosem volt.
Viszont nagyon kipróbálnám és valószínűleg a második telefontartanám meg😀
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások

Hát az a helyzet, hogy én is így vagyok vele. :smiling-face: A ZFold6 marad és most lett egy eladó, alig 3 hónapos 1TB-os S24 Ultrám. 

Persze az S-Pen és a Spigen tok együttes ára megint aranyárban volt, de védelem kell, munkához meg S-Pen. :smiling-face:

0 tetszik