dátum: 26-09-2024 03:04 PM
Nem az előnyöket vagy a hátrányokat akarom tárgyalni, ez tulajdonképpen egy felmérés, hogy melyiket tartsam meg, mert nyilván mindkettőre nincs szükségem.
S24 Ultra 1TB-ot használok már jópár hónapja és meg vagyok vele elégedve. Az S Pen-t én kihasználom, munkahelyi fiókom és minden gyors, nem akadozik, mindent elérek, fotózni kiváló (mobil fotózásról beszélünk), zenét hallgatni kiváló, stb.
De!
Hozzájutottam egy vadonatúj (még ki sem bontottam) ZFold 6-hoz. 512GB-os modell. Hátránya, hogy az SPen-t aranyárban kell megvenni, ha normális tokot akarok rá, olyan lesz, mint egy tank (ha SPen tartó is van benne), a kamerája viszonylag gyenge (az S24 Ultrához képest), a külső képernyő aránytalanul kicsi, szétnyitva meg egy tablet, amit tartani hosszú távon elég kényelmetlen. Autóban szétnyitva esélytelen bármilyen autós tartóba beletenni, ha összecsukom olyan kicsi a képernyő, hogy Android Auto-t vagyok kénytelen használni, a fejegységhez csatlakoztatva a mobilt, különben nem látok belőle semmit, például egy navigációt. Ráadásul a tok miatt olyan bumpszli, hogy az autós tartó alig fogja meg.
Semmi más nem szól mellette, minthogy volt ZFold4-em és kíváncsi vagyok ahhoz képest, milyen lett. (Persze olvastam teszteket, de kézben fogva és használva más érzés.)
A kérdés adott: Ti melyiket tartanátok meg?
dátum: 27-09-2024 07:40 AM
dátum: 28-09-2024 12:09 PM
Hát az a helyzet, hogy én is így vagyok vele. A ZFold6 marad és most lett egy eladó, alig 3 hónapos 1TB-os S24 Ultrám.
Persze az S-Pen és a Spigen tok együttes ára megint aranyárban volt, de védelem kell, munkához meg S-Pen.