Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Kijelző védő!

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-04-2022 06:56 AM)
380 Megtekintések
sityu66
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!  valaki használ Zflip 3 készüléken kijelző védő foliát ? Ha igen akkor milyet és nehéz felrakni ? A gyárit el kell távolitani hozzá ? 
11 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Amíg nem gázos, ami gyárilag van rajta, addig maradjon az.
Másik fólia felrakásánál a gyárit természetesen el kell távolítani.
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Ne nagyon távolítsd el a gyárilag applikált fóliát. :smiling-face:

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Elég trükkös amúgy, mivel ha leszeded a fóliát, akkor elveszti a garanciáját, viszont eddig nem találkoztam olyan hivatalos szervízzel, ami cserélte volna. 😐
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Én a gyárit hagytam rajta, bekapcsoláskor ki is írta, hogy ne távolítsuk el a fóliát.

Vannak, akik arról számolnak be, hogy a hajtásnál lepereg a fólia egy idő után, ami azért kellemetlen, mert a fórumokon azt írják, hogy nem cserélnek rajta hivatalos szervizek sem fóliát. Szóval ez az ügy sajnos elég kellemetlen.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Erről van valami hivatalos állasfoglalás? 🙂 Mert én nem láttam egyelőre ilyet, de jó lenne tudni, mert Flip 3-as fórumon ez beszédtéma szokott lenni, hogy le szabad-e venni, vagy nem.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szerintem az hivatalosnak számít, hogy kollégám Fold2-jét visszadobta az oktogon szervíz, mert le volt szedve a fólia. 😅
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szerintem ez a termékcsalád az, amelyiknél nem igazán kell fólia. Ami rajta van, azt kell használni.

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Igen, ez így annak tűnik, de jó lenne, ha egyértelmű lenne a kommunikáció róla.🙂
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Igen, jobb lenne kicsit egyértelműbbé tenni, meg láthatóvá, mert az emberek többsége az első bekapcsolásnál átpörget rajta. 😔