Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S25 nefunkční android auto

(Téma vytvořeno: 09-04-2025 09:03 PM)
220 Zobrazení
fila23
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, mám velký problém s nefunkčním android auto na S25. Vozidlo je Toyota Yaris 2021, na Xiaomi Mi 10T bylo vše funkční, funkční je to i u Xiaomi 14T s Androidem 15. Po připojení se telefon pouze nabíjí AA je mrtvé, nereaguje na nic. Na zahraničních fórech doporučují odinstalovat aktualizace AA poté znova aktualizovat, někomu to pomohlo, mě bohužel ne. Teď tedy nějaká rada co stim? Jelikož tuto funkci potřebuji používat denně je to pro mě velmi důležité. V případě pokud to nebude fungovat jsem vyhodil peníze do kanálu za nový telefon. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fila23
Journeyman
Možnosti
Vyřešeno, použit jiný kabel. Zajímavý. Díky všem.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @fila23
v těchto případech ještě pomáhá aktualizovat u výrobce infotainment v autě. Tohle bych určitě zkusil, přece jenom řada S25 je na trhu chvíli.

fila23
Journeyman
Možnosti
Ano, zkusím. Bohužel v tom nejsem sám u S25, a těch typů vozidel na kterých to nefunguje je víc. Je to škoda u vlajky, 14T také není na trhu dlouho AA bez problémů funkční od začátku jak Android 14 tak po aktualizaci na 15.
0 Like
MN1108
Student
Možnosti
Bohužel
0 Like
fila23
Journeyman
Možnosti
Tak jsem to ověřil u Toyoty a firmware infotainmentu je aktuální.
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
No tu bude treba skúšať.
Najprv by som otestoval telefón v inom aute,ak AA pôjde tak buď výmena kábel,alebo infotaiment (ale ten je údajne aktualny).
Po zapojení nič infotaiment nevypise?
Skúsil si po zapojení zapnúť AA priamo na mobile?
Dá sa pripojiť k autu bezdrôtovo?
Riešení a pokus/omyl je veľa... to je AA.
0 Like
fila23
Journeyman
Možnosti
Odpoledne půjdu zkusit do jiného auta, plus jiný kabel. K autu se dá připojit přes BT, volání a hudba funkční. Ne nic tel ani auto nepíše, vše je mrtvé, v telefonu jsem to zkoušel oživit přímo v nastavení AA nic. Jinak kolegův S22 Ultra (Android 14) také bez reakce, Redmi Note 9 Pro (Android 12) funkční. Jinak že to je AA pokus omyl to nevím, když na jedné značce to funguje a fungovalo roky bez problémů, a Samsung nic.
0 Like
Řešení
fila23
Journeyman
Možnosti
Vyřešeno, použit jiný kabel. Zajímavý. Díky všem.
smitino
Voyager
Možnosti
super,takže našťastie problém vyriešený najčastejším spôsobom, výmenou kábla 👍
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
To nelze bezdrátově ?
S25 ultra 512GB
0 Like