Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

"Hey, google"

(Téma vytvořeno: 24-02-2025 11:29 AM)
212 Zobrazení
PAME__
Explorer
Možnosti
Ahoj, možno mám problém, možno len zle nastavený telefón (S25). Po vyslovení frázy „Hey Google“ obrazovka po okraji blikne a neudeje sa nič. Očakával by som otvorenie GEMINI asistenta, no toho viem momentálne spustiť len podržaním bočného tlačidla. Jazyk mám nastavený na slovenčinu. V nastaveniach mám zapnuté aj hlasové vyhľadávanie na uzamknutej obrazovke, no nefunguje. Prosím o radu. 

Ďakujem.

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @PAME__ 

co vím, tak pokud chce využívat frázi Hey Google, tak je to možné pouze v angličtině, protože vlastně vyvoláváte Google Assistanta. Naopak, pokud chcete využívat Váš rodný jazyk a tedy Gemini, to jde zatím vyvolat podržením bočního tlačítka nebo swipem z dolní obrazovky nahoru, pokud máte nastaveno a nesmíte mít zapnuto využívání gest, kde toto nefunguje.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

2 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @PAME__ 

co vím, tak pokud chce využívat frázi Hey Google, tak je to možné pouze v angličtině, protože vlastně vyvoláváte Google Assistanta. Naopak, pokud chcete využívat Váš rodný jazyk a tedy Gemini, to jde zatím vyvolat podržením bočního tlačítka nebo swipem z dolní obrazovky nahoru, pokud máte nastaveno a nesmíte mít zapnuto využívání gest, kde toto nefunguje.

PAME__
Explorer
Možnosti
Tak potom to pracuje správne. Ďakujem