Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problémové placení telefonem S25 Plus

(Téma vytvořeno: 27-03-2025 03:14 PM)
82 Zobrazení
TheEliasCZ
Explorer
Možnosti

Dobrý den,

mám problém s placením telefonem Samsung S25 Plus. Terminály na platbu reagují jen velmi špatně nebo dnes dokonce vůbec. Používám originální kryt. Předtím jsem měl Samsung S10 Lite a s placením jsem nikdy žádné problémy neměl. Pro člověka, který nenosí peněženku, je to docela zásadní problém. Čím by to mohlo být způsobeno a napadá někoho něco nebo má někdo stejný problém?

Děkuji za radu.

TheEliasCZ
Explorer
Možnosti
Psal jsem to nahoře, tohle vsechno mam nastavené od začátku a stejně to blbne
TheEliasCZ
Explorer
Možnosti
Nastavení 1743000128950.jpg1743000128960.jpg
TheEliasCZ
Explorer
Možnosti
Když vidíte, že kolega s mobilem za 3k zaplati bleskem a vy s mobilem za 30k (512 gb) ne, je docela vtipné 😂😂😂
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Nahoře jste psal, že máte Google Wallet jako výchozí, ne že máte tyto ostatní odškrtnuté. Nebo se pletu?
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak já tedy na S25 Ultra platím od začátku a naprosto bez problémů a to s tím platím každý den několikrát (oběd, parkování, tankování, nákup, výběr z bankomatu...). Čas od času to chce pro potvrzení otisk prstu, ale nikdy jsem nezaznamenal, že by terminály nereagovaly.

Pavel19
Voyager
Možnosti
Nemám sice S25, ale S23. A jsou terminály, kde mívám problém. Beru to jako nedostatek Android telefonů obecně. Když vidím lidi s iPhonem, jak krásně platí, jen přiloží vršek telefonu a já kroužím, protože to terminál nechce vzít. Nebo to chytně "blbě" a pak trvá, než se to chytne znovu.
Řekl bych, že to bývá u starších terminálů, nové mají asi antény silnější.
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Mam s23 ultra a bez problémov. Jedine co som zistil tak ze pri android 15 musím mať otvorenú apk peňaženka a nefunguje platenie z hlavnej obrazovky 🫣
Řešení
TheEliasCZ
Explorer
Možnosti
Je to sh*t, ale v mém případě to funguje 😂 plati to jako blesk i 10 cm od terminálu a hlavně napoprvé. Zkuste, kdo měl stejný problém.1743084530980.jpg1743084530996.jpg1743084531009.jpg
Řešení
TheEliasCZ
Explorer
Možnosti
Řešení je neotevírat aplikaci peněženka Google na domovské obrazovce ale z horního panelu k rychlému přístupu viz. Obrázek
TheEliasCZ
Explorer
Možnosti
😮1743084858433.jpg