Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nový telefon

(Téma vytvořeno: Pátek)
204 Zobrazení
Pavel92
Pioneer
Možnosti
Ahoj, dobrý den, chci se zeptat, nyní mám základní S23 a pokukuju po S25+, jde mi hlavně o to, jak je na tom foťák, polepším si, nebo to neni žádná změna?
0 Like
7 Odpovědi
Trambus1337
Journeyman
Možnosti
Ahoj, foťáky samozrejme lepšie má, ale viditeľný rozdiel tam človek až tak neuvidí.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Samozrejme, s každou novou generáciou sa mierne vpred posúvajú aj fotoaparáty.

Zásadný rozdiel a nejaký extra "wow efekt" by som asi neočakával. Jedná sa skôr o vyladenie fotoaparátov, spracovanie fotografie a lepší postprocesing 🤔

arnost
Pioneer
Možnosti
mam s23 a lepsi bude si pockat na s26, nebo az s27 toz ale kazdyho preference
0 Like
Milkout
Pioneer
Možnosti
Jestli chceš lepší foťáky. Kup si radsi S25 ultra. Takový rozdíl v ceně už není.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,ide skôr o postprocesing ako píše kolega.Skor by som uvažoval na Vasom mieste o S-24 Ultra🤔🤔
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, žádný rozdíl u foťáků není mezi S23 a S25+, pořád stejně mizerný HW který je generátorem šumu.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, mám S25+ a přecházel jsem ze základního S24 díky skvělé nabidce. Telefon je lepší ve všech ohledech a jsem s ním spokojený. Ale jen kvůli foťákum bych určitě nepřecházel. Fotokamery stejné, jen lehce vylepšený SW. V reálu v podstatě beze změny. Asi by stálo za to počkat na novou řadu. Ale bohužel podle posledních informací není zaručené, že u S26 bude vůbec model Plus. Je možné, že jej nahradí Edge.