Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gemini

(Téma vytvořeno: 19-02-2025 10:06 PM)
1030 Zobrazení
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Ahojte mám otazku ohladom gemini. 
Podľa recenzií, článkov a reklam by mala gemini vedieť ovládať aj iné app napriklad gmail, kalendár, správy, internet a podobne. Navyše sa chválili, že dokáže nezavisle pracovat medzi 2app napr nájsť reštauráciu, urobit objednavku a zapisat to do kalendára, etc.. deklarovane to bolo aj v sk/cz jazyku, dokonca som videl nejake videorecenzie kde da pán prikaz v cestine a geminy bez otazok a spravne vykoná povel. Problém je ale v tom, že moja geminy na akúkoľvek otázku odpovie: nemám pristup k žiadnym app ale mozno v buducnosti.
Chcel by som sa preto opýtať, mám niečo zle nastavené? Prípadne gemini v svk nepodporuje správu app a je potrebné prepnúť do czk/eng?
Ďakujem za odpoveď.

Ak to tu uz na fóre bolo riešené prepáčte a len ma presnerujte na vlakno.
12 Odpovědi
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Mne na S24 U ide zatiaľ aspoň cez hlasový povel pridať pripomienku , do kalendára sa dá pridať úloha, na všetko upozorní v daný nastavený čas.
Ďalej vytočiť hovor, sms poslať, viac som neskúšal.

Čo nejde je nastavenie budíku a vyvolanie gemini cez hlasový povel, no to bude zrejme možné len po update na O7.

Podľa mňa na klasické používanie to úplne stačí, ešte tie dve veci keď pôjdu bude to postačovať, len ifo
polda
Voyager
Možnosti
Řeším obdobný problém - S25U - skrze Gemini nelze odesílat SMS a whatsapp zprávy. Gemini jednou tvrdí že zprávu odeslala (ve skutečnosti k odeslání nedojde), jindy tvrdí, že je pouze jazykový model... Volání a všechny ostatní propojení s aplikacemi fungují. Vše mám nastaveno tak, jak má být. Pro doplnění - do nedávna vše fungovalo, nyní /pravděpodobně po poslední aktuializaci/ už nikoliv. Má někdo, prosím, řešení?
0 Like
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Mne funguje budik, pripomienka, zavolať správu vždy odošle cez whatsapp a keď chcem mam unavený oci displej jich, pusti hudbu nič, nájdi kí recept ja špagety a ulož nič nič som smutný akurát ešte ide navigácia
0 Like