Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gemini

(Téma vytvořeno: 19-02-2025 10:06 PM)
415 Zobrazení
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Ahojte mám otazku ohladom gemini. 
Podľa recenzií, článkov a reklam by mala gemini vedieť ovládať aj iné app napriklad gmail, kalendár, správy, internet a podobne. Navyše sa chválili, že dokáže nezavisle pracovat medzi 2app napr nájsť reštauráciu, urobit objednavku a zapisat to do kalendára, etc.. deklarovane to bolo aj v sk/cz jazyku, dokonca som videl nejake videorecenzie kde da pán prikaz v cestine a geminy bez otazok a spravne vykoná povel. Problém je ale v tom, že moja geminy na akúkoľvek otázku odpovie: nemám pristup k žiadnym app ale mozno v buducnosti.
Chcel by som sa preto opýtať, mám niečo zle nastavené? Prípadne gemini v svk nepodporuje správu app a je potrebné prepnúť do czk/eng?
Ďakujem za odpoveď.

Ak to tu uz na fóre bolo riešené prepáčte a len ma presnerujte na vlakno.
12 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @TvojaMama
zkontrolujte, zda máte nastavené vše správně.
Spusťte aplikaci Gemini - profilová fotka v pravém horním rohu - rozšíření - povolte potřebné aplikace, které chcete využívat, např. kalendář, spotify apod. Poté by to mělo již fungovat. U mě bez problémů, využívám denně. V tzv. plném režimu funguje zatím pouze na řadě S25.

TvojaMama
Voyager
Možnosti
Všetko mám zapnuté a napriek tomu odpovedá že nič také nedokáže.1740002112496.png
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Toto je jej odpoveď na všetky prikazy a otazky ohladom inych app.1740002314156.png
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak zkontrolujte, zda máte udělena všechna oprávnění.

0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Máte povolené "Chytré funkce Google Workspace"? Nastavíte je přes Gmail -> hamburger vlevo nahoře -> Nastavení -> kliknout na používaný účet -> Chytré funkce Google Workspace -> a tam je to popsáno
Pak si nezapomeňte zapnout nebo vypnout "Doplňky" v nastavení Gemini
Pak chvíli trvá, než se nastavení projeví. Měla by být také povolena historie.
Takto je nastavení na S23. Funguje na něm Gmail, Keep, Kalendář, Mapy, Zprávy.
Na Pixelu s A15 (tak i Samsungu s A15) jde spouštět aplikace i třetích stran, vyvolat menu vypnutí mobilu a pod. Jen Google Home je ale stále víceméně nepoužitelné.
Teď jsem zjistil, že na S23 umí Gemini ovládat i Telefon.
Jak se zdá, funkce postupně přibývají i na starých plackách.
Honzajz
Voyager
Možnosti
Hlavně důležité je mít povolenou ukládání aktivity o používání. Jinak nebude pracovat s aplikacemi a bude jen hledat na webu.

A takový jouke. Pokud ji řekněte, aby napsala SMS. Tak oznámí, že SMS neumím odesílat a nemá oprávnění... ale pokud řekněte napiš zprávu XY, tak ji napíše a zeptá se zdá má odeslat. A odešle přes SMS
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Áno všetko mám povolené, skontrolovane a vyskúšané. Sem som sa obratil az po vyčerpaní všetkých bežných aj menej bežných riešení.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne mi Gemini funguje v SK v plnom rozsahu -> ešte som pri svojom používaní nenašiel niečo, čo by nedokázala (pokiaľ bol správne stanovený "prompt").

Čo si ale pamätám, tak pri prvom nastavovaní a spustení to chcelo XY povolení a v podstate všetko musí byť povolené (pre Google, pre telefón, pre Samsung...). Plus, v Gemini som sa musel prihlasovať asi na 3x k gmailu -> po nejakých nastaveniach + na rôznych miestach 🤔

Treba skúsiť preloziť všetky nastavenia a všetko zapnúť/povoliť. Prípadne vymazať pamäť aplikácie a začať "odznova" 😉

Ifen
Voyager
Možnosti
Tenhle problém jsem měl také, když mi skončil Google One prémium a já pak aktivoval free na 6 měsíců. Nic nepomáhalo, vymazání dat, reinstalace Google ani Gemini. Na podpoře Google One si také nevěděli rady. Ale po 48 hodinách se vše vzpamatovalo a už to funguje. Tedy jinak, pokud vše dobře nastavíte, může trvat několik hodin, než to začne fungovat. 😊
0 Like