Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Editor videa

(Téma vytvořeno: 08-03-2025 08:52 PM)
108 Zobrazení
wancohoff
Explorer
Možnosti
Ahojte.konečne je vonku pekne a tak som si nahral nejake videa na S25 ultra v profesionalne video. Nastavenie 4K 60FPS HDR10+ 21:9 . Paci sa mi ten pomer stran a na 75 palcovej tv to vizera tak viac filmovo.. problem je ze neviem ako viac videi zlepit dokopy. Dufal som v samsung studio , ale ten mi to chce exportovat v 16:9 . Ked zas v galerii dam video upravit, tam sa zas neda pridat dalsie video, len upravit to jedno. Neviete ako to studio presvecit na 21:9 export ? Pripadne poradit nejaku free apku ? Samozrejme si to viem spravit na notebooku ale tak kupil som masinu za 1600e a rad by som to robil aj do buducna pohodlne v mobile. Aby mi zachovalo povodne parametre videa. Dakujem za rady
0 Like
10 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Export 16:9, ořez pak v klasickém editoru
0 Like
wancohoff
Explorer
Možnosti
A budem to mat orezane 2 krat z kazdej strany, co uz nebude povodne video.kaslem na to.. spravim si to v PC.. smutne ze original samsung video editor=studio, pre samsung mobil, nevie pracovat s videom nahranym samsung mobilom 😂
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Pokiaľ viem tak samsung vsadil kartu na LumaFusion, Pokiaľ mate nový mobil mal by ste na nu mat zľavu a app potom funguje vsade kde si ju stiahnete, plus sa tuším da prepojit mobil/tablet a používať naraz v oboch zariadeniach ako druhy displej. Ja som to pouzival pomerne dlho keď som v práci potreboval sem tam daco strihnut. Myslim ze za profesionalny nastroj tych par e stojí a nemusíte potom uz strihat v pc ani zlozitejsie projekty
wancohoff
Explorer
Možnosti
Vdaka skusim
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Este dodam ze zlava je v galaxy appstore, neviem ci sa vztahuje aj na google play, tak preistotu aby ste sa neobabral
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Da sa to jednoducho nájsť tuna v app v sekcii vyhody.1741463513744.png
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím @wancohoff,

zkoušel jste tu aplikaci LumaFusion? Docela mě toto také zajímá....

0 Like
wancohoff
Explorer
Možnosti
Nie.. spravil som si to v pc.. nebudem platit 10e skrz jedno video.. 16:9 viem zostrihat aj v studiu.. tak budem tocit 16:9...
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

ok, díky za odpověď, já to právě také dělám v PC

0 Like