Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα ποιότητας φωτογραφιών στο Messenger

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-02-2025 08:48 PM)
141 Προβολές σελίδας
Petrosss
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα ομάδα,
Κάτοχος του S25 Ultra από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και έχω παρατηρήσει το εξής. Στο messenger, όταν βγάζω φωτογραφία μέσω της εφαρμογής για να τη στείλω σε μια συνομιλία, ενώ πριν πατήσω το "κλικ" η ποιότητα της κάμερας είναι κανονική, μόλις βγάλω την φωτογραφία η ποιότητα της φωτογραφίας πέφτει κατακόρυφα. Σαν κάμερα του 2000. Φαίνονται μόνο pixels. Αυτό μόνο στις φωτογραφίες βέβαια. Όχι στα βίντεο. Και μόνο στις φωτογραφίες που βγάζω εκείνη τη στιγμή μέσω τις εφαρμογής. Εάν στείλω από την συλλογή μου, πάει κανονικά. Και εννοείται με ενεργοποιημένη την επιλογή HD. Άλλα δοκίμασα και χωρίς αυτήν ενεργοποιημένη. 
Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος?
Ξέρετε τίποτα?

Update 1/3: Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει μόνο στη Selfie κάμερα και όχι στις πίσω.
7 Απαντήσεις
ConstantineF
Helping Hand
Επιλογές
,Το ίδιο γίνεται και στο teams, λογικά κάνει compress όπως και στο mail να σώσει χώρο. Δες στις ρυθμίσεις αν έχει τπτ συμπίεση πολυμέσων
Petrosss
Pioneer
Επιλογές
Τις κοίταξα δεν βρίσκω κάτι τέτοιο... Βέβαια με ενεργοποιημένο το HD, δεν νομίζω να κάνει την ίδια συμπίεση. Αν κάνει κιόλας. Εμένα το μυαλό μου πάει στην έκδοση του συστήματος google play που έχει μείνει πίσω (στον Οκτώβριο του 24, λόγω OneUI 7), και με κάποιο τρόπο επηρεάζει τη συμβατότητα με το messenger.... δεν ξέρω σίγουρα απλά υποθέτω.
Τόλης
Voyager
Επιλογές
Είναι ευρέως γνωστό ότι το facebook και τα συναφεί του είναι από τις χειρότερες εφαρμογές που κυκλοφορούν από πολλές απόψεις και ότι μειώνουν την ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο
Οπότε είναι πρόβλημα της εφαρμογής και όχι του κινητού
Το παρατήρησες και εσύ,μην ανχώνεσαι
Το software που υποθέτεις δεν έχει καμία σχέση απολύτως
Αιώνες πίσω είναι το facebook πάρα όλα τα άλλα
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Όχι, αυτό δεν παίζει ρόλο. Απλώς το Messenger υποβαθμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα των φωτογραφιών λόγω συμπίεσης.
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
Petrosss
Pioneer
Επιλογές
Οκ απλώς πριν την αλλαγή κινητού είχα το S21 ultra και μέχρι και την τελευταία μέρα δούλευε μια χαρά. Δεν είναι ότι πέφτει λίγο η ποιότητα σε λογικά επίπεδα. Γίνεται ένα πράγμα θολό.
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Το ίδιο συμβαίνει και σε S24 Ultra, καθώς και σε παλαιότερα κινητά που είχα. Πάντα το θυμάμαι έτσι να ήταν.
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
Petrosss
Pioneer
Επιλογές
Οκ πάντως εμένα δεν ήταν έτσι. Δουλευε κανονικά στην προηγούμενη συσκευή.