Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Εντυπωσιακό: Το Samsung Galaxy S25 λαμβάνει ενημέρωση Απριλίου 2025

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 2 εβδομάδες πριν)
25 Προβολές σελίδας
FOCUSRS
Pathfinder
Επιλογές

S931NKSU2AYD9 – Galaxy S25
S936NKSU2AYD9 – Galaxy S25 Plus
S938NKSU2AYD9 – Galaxy S25 Ultra
Το μέγεθος του πακέτου εγκατάστασης αυτής της ενημέρωσης είναι περίπου 780MB. 

Τι νέο υπάρχει

Η νέα ενημέρωση φέρνει νέους κωδικούς σταθεροποίησης για τη βελτίωση της κάμερας, της φόρτισης και των λειτουργιών για τη βελτίωση της απόδοσης της συσκευής. Επίσης, η ενημέρωση εγκαθιστά την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2025 για να βελτιώσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα του συστήματος. Βελτιώνει ορισμένες λειτουργίες και προσθέτει νέες δυνατότητες.

Ωστόσο, το αρχείο καταγραφής αλλαγών δεν αναφέρει τι νέο φέρνει η ενημέρωση, αλλά μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να ελέγξετε τις νέες δυνατότητες. Αυτή η ενημέρωση φέρεται να προσθέτει νέα κινούμενα σχέδια φόρτισης και ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων στον Πίνακα ειδοποιήσεων.

Με την ενημέρωση Απριλίου 2025, η Samsung αναβάθμισε για άλλη μια φορά την κινούμενη εικόνα φόρτισης στο One UI 7. Η νέα κινούμενη εικόνα ήταν ήδη διαθέσιμη για τους χρήστες του One UI 7 Beta και τώρα προστίθεται στη σειρά Galaxy S25 με αυτήν τη νέα ενημέρωση.

Επιπλέον, η ενημέρωση φέρνει τώρα και υποστήριξη Now Bar και Live Notification για το Media Player. Παρόμοια με τη νέα κινούμενη εικόνα φόρτισης, αυτή η δυνατότητα είναι ήδη ενεργή για τους δοκιμαστές Beta.
10 Απαντήσεις
nikonas
Navigator
Επιλογές
Ημερομηνίες δεν ξέρουμε? Αντε μπας και στρώσουν μερικά θέματα!!!!
FOCUSRS
Pathfinder
Επιλογές
Σύντομα λέει το άρθρο ξεκίνησε
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Πάντως από νυχτερινή φώτο... με το ip16pro που έχω και τα συγκρίνω.... χάνει με διαφορά το galaxakii s25u....(^o^)(^ー^) να δούμε τι θα κάνει το νέο update..... γτ θέλει όντως στις φώτο και βίντεο....(-.-)Zzz・・・・ Εύχομαι καλή ανάσταση σε όλους 🙏
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Με τι ανάλυση παίρνεις νυχτερινές?
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Καλημέρα φίλε μου Εύχομαι υγεία ευλογία και καλό Πάσχα σε όλους...... με όλες τις αναλύσεις δοκιμάζω...χτες με 12mp & 50..... έναντι του iphone 48mp
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν θέλεις καλές νυχτερινές, στα 12mpx και άφησε το στο αυτόματο.
Έχω συγκρίνει και με iphone και νομίζω πως δεν υπάρχουν διάφορες. Ακόμη και με 16 pro max.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία πάνω από όλα.!
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Οκ θα δοκιμάζω κ ενημερώνω....🙏καλη ανάσταση
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Μια διευκρίνηση.... κατευθείαν βγάζω σε αυτόματο με λήψη φώτο από κανονική φώτο και την κάνει νυχτερινή....? Η από νυχτερινή λήψη για φωτογραφίες...έχεις διαφορά αυτό??? Πιστεύω κατάλαβες τι εννοώ....