Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung S24 USB C / töltés hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-05-2024 01:47 PM)
1184 Megtekintések
krisztiana
Explorer
Beállítások

Sziasztok!

Egy pár napja észleltem, hogy random megjelent az "USB port leválasztva" hibaüzenet a telefonomon (S24), annak ellenére, hogy nem volt csatlakoztatva semmi. 

Most már van, hogy folyamatosan nedvességet érzékel, vagy csak nem tölt.

Tapasztalt bárki hasonlót? 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Szia! Érdemes lehet egy gyári visszaállítást eszközölni a készüléken. Amennyiben ez nem oldja meg a jelenséget, akkor javaslom, hogy keresd fel a márkaszervizt. https://www.samsung.com/hu/support/repair/#smartphone 

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
23 Válaszok
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Szia! Érdemes lehet egy gyári visszaállítást eszközölni a készüléken. Amennyiben ez nem oldja meg a jelenséget, akkor javaslom, hogy keresd fel a márkaszervizt. https://www.samsung.com/hu/support/repair/#smartphone 

0 tetszik
krisztiana
Explorer
Beállítások

Szia! Köszi, próbálkoztam már én is ezzel, nem oldotta meg. Szerviz lett belőle. Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak majd.

0 tetszik
krisztiana
Explorer
Beállítások

Szia! Végül szerviz lett belőle, ha minden jól megy, akkor egy hét után ma kapom vissza. Hardware hiba volt. 

0 tetszik
krisztiana
Explorer
Beállítások

Nos, ez lett a vége. Elvileg az enyém a negyedik ilyen készülék volt. 

440069509_1463765357837901_4705949723917560833_n.jpg

0 tetszik
Zsuu96
First Poster
Beállítások
Szia.
Ugyan ezzel szenvedek jelenleg. Valamikor gond nélkül feltölt, valamikor kiírja, hogy nedvességet érzékel a csatlakozóban és nem is kezd el tölteni, de olyan is történt már, hogy feltöltött 14%-ról 44%-ra majd riasztott, hogy nedvességet érzékel. Néztem a képet, amit csatoltál, de nem teljesen értem. Neked végül kicserélték a csatlakozót vagy mit csináltak rajta? Őszintén nem szeretném, ha alig 3 hónaposan szét kellene bontani a telefont. A hibát pedig közvetlenül a legutóbbi frissítés után vettem észre, nem tudom annak nem lehet-e esetleg köze hozzá.
Előre is köszi a választ!
0 tetszik
krisztiana
Explorer
Beállítások

Szia! Én nekem is egy szoftverfrissítés után jelentkezett, előshör csak egyszer, majd hirtelen elkezdte a sorozatos hibajelentést. Nekem is volt olyan, hogy töltés közben jelentkezett a "nedvesség", vagy csak simán eldobta a töltést. És pontosan, nekem is ez volt a bajom, hogy az éppen csak megvásárolt telefonomat szét kell szedni... a szervizben, mert már csak egy van, "kedvesen" megnyugtattak, hogy nem lesz nyoma, ne izguljak, készülékcseréről pedig ne is álmodjak, be kell adjam, megcsinálják. Nekem teljesen kicseréltél a panelt, és szerencsére nem is volt nyoma. Előtte próbálkoztam factory resettel, semmit nem ért. De gyanús, hogy valami szoftveres dolog lehetett a háttérben. Érdemes más fórumokon is keresni, az S24 Plusz és Ultra produkálja főleg ezt a hibát.

0 tetszik
Bela85
Navigator
Beállítások
Nekem nagyon hasonló hibám van most S24U-n, sajnos. Gyorstöltőn 100-200 mA-el tölt a készülék. Vezetéknélkülin kicsit jobb a helyzet, de így is nagyon lassú. Ma viszem szervizbe
0 tetszik
krisztiana
Explorer
Beállítások

Sikerült a hibát javítani? Kíváncsi vagyok. 

0 tetszik
krisztiana
Explorer
Beállítások

Sikerült a hibát javítan? 

0 tetszik