Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Milyen tartozékot érdemes venni s24 ultrához?

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-01-2024 11:54 AM)
607 Megtekintések
Lili372
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ma veszem át az S24 Ultrámat, de nem igazán tudom, milyen tokot érdemes rá vennem. Sajnos hajlamos vagyok ejteni, törni (az előző S szériás telefonomat 4 év alatt 3x törtem), szeretnék rá megbízható, ütésálló tokot venni. Gyárit érdemes, vagy van ami strapabíróbb? Vagy engedjem el, ezek ugyanannyit tudnak, és valami olcsóbb is megteszi, ezesetben milyen anyagot érdemes venni? (Ugyanez a kérdés a gyári tokok körül is. Szilikon? Műanyag? Vegán bőr? Kinyitható? (Ez utóbbit nem annyira preferálom, az egyik törés ilyenben történt, esés közben kinyílt és a képernyő be is tört. )

Valamint eddig egyik üvegfólia sem tartott nekem 3-4 napnál tovább, érdemes mégis próbálkozni vele, vagy ez a Gorilla Glass megbízható, és egy gyári, karcálló, nem üveg fóliát vegyek rá? Ha üveget inkább, milyen márkát érdemes, ami nem válik le 3 nap alatt?

Harmadik kiegészítőként a töltőre kérdeznék rá. Gyári 25wattos töltőfejet és samsung töltőkábelt tervezek venni, de lehet felesleges, úgyis lassan tölt ez a telefon? :face-with-tears-of-joy:

Minden tanácsot, tippet előre is köszönök! :smiling-face:
10 Válaszok
vjozsi
Helping Hand
Beállítások
Készülékbiztosítást.
Lili372
Journeyman
Beállítások
Köszönöm, azzal nincs gond, eddig is volt ezentúl is lesz az új telón. :smiling-face:
Nyck
Troubleshooter
Beállítások

Én Spigen tokot használok a telómon. Jó minőségű, strapabíró tokjai vannak. Hogy tényleg védenek-e azt szerencsére még nem állt módomban tesztelni. 😀

vjozsi
Helping Hand
Beállítások
Védenek. Számtalanszor repült már a telefonom. Mindig Spigen van a telefonjaimon, beleértve a képernyővédelmet is. Kivétel ez a csoda S22, mivel ezen az eddig használt fóliák/üvegek nem hajlandóak együttműködni az ujjlenyomat olvasással.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem a töltőfej a legegyszerűbb, a gyári 45W-ost vedd mellé.😊 A tok és fólia/üveg jó kérdés. Ha tényleg hajlamos vagy törni a telefont, akkor valami ütésállóbb tokot javasolnék, pl. a gyári strapa tok, Rhinoshield (ha már lesz), UAG. Nyilván ezekben is törhet, de talán többet véd, mint egy 500Ft-os szilikontok. A kijelzőre is tennék a helyedben védelmet, dícsérik a Whitestone Dome üveget.
Nyck
Troubleshooter
Beállítások

Hát igen, én is sokat szenvedtem az S21U miatt... Soha többet kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasót. 😅

0 tetszik
vjozsi
Helping Hand
Beállítások
Elkanyarodunk szegény topic létrehozó témájától, de én nagyon szenvedek. Ha hétköznapi (márpedig milyen körülmények közt használod) használat mellett, amikor a kezed nem patyolat tiszta, esetleg hideg, izzadt, stb. egyszerűen számtalanszor "letilt" a nem érzékelés miatt. Az eddigi iPhone, Motorola, S9 fizikai olvasója zseniális volt. Bármilyen körülmények közt oldott, és csak az enyémre. Ócska ez az egész telefon. Elnézést kérek a topic írójától ismételten, hogy offtopic lett, de ismételten szidhattam valami miatt az S22-t 😀
0 tetszik
vjozsi
Helping Hand
Beállítások
Szerintem hivatalos Samsung helyen tetess fel egy gyártó által elfogadott, és ott árusított fóliát, az esetleges későbbi problémák garis ügyintézése miatt. A tok kérdés az nálam mindig fura. A semmitmondó marketingre hagyatkozva már olyan anyagból készül egy csúcs telefon, amit az űrtepülők is használnak mégis mindig tokkal csúfítjuk el a (szubjektív) gyönyörű telefonokat.
Nyck
Troubleshooter
Beállítások

Laboratóriumi körülmények között viszont jól működik. 😁 Egyébként a FaceID zseniális.