Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Alkalmazásokhoz egyéni értesítési hang beállítása de hogyan

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-05-2024 05:39 PM)
6370 Megtekintések
Tibor4
Navigator
Beállítások
Sziasztok.
Keresek egy opciót aminek az értesítési kategória lenne a neve
Ez sajnos nem tudom hova tűnt a messages nevű alkalmazáshoz szeretnék rendelni egyedi bejövő jelzőhangot.
Legyen szíves aki tudja segítsen esen nézem mert én keresgetem de nem le nem.
Vagy hogy most jelenleg hogyan lehet hogy beállítani egyedi jelző hangot egy bizonyos alkalmazáshoz segítséget előre is köszönöm.
Tibor

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, a 6.1-es One UI-ban megváltozott ez a beállítás, alapból ki van kapcsolva. Van lehetőség visszahozni a kategóriákat: beállítások, értesítések, speciális beállítások.Screenshot_20240508_194203_Settings_1000003284_1715190123.png

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

10 Válaszok
Beállítások
Szia !
-beállítások
-alkalmazások ; itt kikeresed az alkalmazást,megnyitod,majd az értesítéseknél tudod az egyéni hangokat beállítani ☺️
0 tetszik
Tibor4
Navigator
Beállítások
Szia.
Jómagam is így emlékeztem ezt én végig is csinálom de sajnos az az opció ahol az értesítési kategória lenne az sajnos jelenleg nálam nincs.
Itt tudnám kiválasztani a hangot de sajnos nem tudom.
A legújabb android van új verzió van fent a telefonomon
0 tetszik
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, a 6.1-es One UI-ban megváltozott ez a beállítás, alapból ki van kapcsolva. Van lehetőség visszahozni a kategóriákat: beállítások, értesítések, speciális beállítások.Screenshot_20240508_194203_Settings_1000003284_1715190123.png
Beállítások
Akkor :
-beállítások
-értesítések : itt speciális beállítások, és itt alul az egyéni értesítéseket kapcsold be ☺️
Tibor4
Navigator
Beállítások
Szia így egyből sikerült is beállítanom nagyon szépen köszönöm
Tibor4
Navigator
Beállítások
Köszönöm szépen
Beállítások
Nagyon szívesen,örülök, hogy sikerült ☺️
Members_NCAMzRT
Student
Beállítások

Helo! Nekem sehogy sem sikerül egyéni értesítési hangokat beállítani. Mindent megnéztem amit írtatok semmi sem jó. Milyen más opciók vannak esetleg? 

Köszönöm ha tudtok segíteni!

SMakyX
First Poster
Beállítások

Sziasztok, egy kis kiegészítés, "Szia, a 6.1-es One UI-ban megváltozott ez a beállítás, alapból ki van kapcsolva. Van lehetőség visszahozni a kategóriákat: beállítások, értesítések, speciális beállítások.

Samseb_0-1728291862448.png"

Ez után

-beállítások
-értesítések

-alkalmazások értesítései

-kikeresed az állítani kívánt alkalmazást pl. samsung e-mail

-értesítés kategóriák (alul)

- és azon belül rá kell kattintani arra a kategóriára mit állítani akarsz (ne zavarjon meg a csúszka, hogy ki-be, van még beljebb 🙂 )

-pl új email-ek 

-és itt tudod állítani

0 tetszik