Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výměna S22 za S24?

(Téma vytvořeno: 12-03-2024 09:32 AM)
648 Zobrazení
TeaNaSe
Pioneer
Možnosti
Ahoj lidičky, mám dilema. Ob 2 roky měním malý model S za nový. Letos jsem chtěla jít z S22 do S24Ultra, ale přiznám se, že zlepšení fotoaparátu Hardwarově mě nějak nepřesvědčilo. Za 1. je to stále pro mě velikost pádla a za 2. přijde mi, že telefon zlepšili hlavně co se týče nasazením AI. Tak si říkám, mám vyměnit S22 za malou S24, nebo si počkat na S25 😉

Díky za Vaše tipy 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
jarda15
Pioneer
Možnosti
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @TeaNaSe 

Co se týká fotoaparátu, tak oproti S23 Ultra není u S24 Ultra zásadní pokrok, ale zase nový 5násobný teleobjektiv přináší praktičtější využitelnost při focení, kdy máte na výběr nyní 3x - 5x - 10x, kdy ultra měla 3x a pak až 10x přiblížení. Kvalita 10násobného přiblížení se díky AI velice blíží kvalitě fotek z S23 Ultra, a není rozhodně horší, jak si můžete někde přečíst. Problém S24 Ultra rozhodně není, že by to dělal špatně, dělá to přinejmenším stejně dobře jako loni, jen problém je, že v některých aspektech to začíná konkurence dělat lépe... 

Za mě osobně je největším benefitem rovný displej s velmi nízkou odrazivostí, který na venkovním světle parádně září a disponuje výbornou čitelností, kterou žádný jiný telefon aktuálně nenabízí. Pro dámskou ručku, je ovšem jak sama píšete už poněkud velký. Pokud chcete změnu, dávalo by mi ve Vašem případě smysl počkat, nebo jít do S24+, která by byla pokrokem oproti malé S22. Velikost displeje je sice také větší, ale díky zaoblenému designu se s telefonem daleko lépe pracuje. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
uzivatelzjihu
Helping Hand
Možnosti
Možná počkat...mám s23 ultra a naprostá spokojenost.
0 Like
Řešení
jarda15
Pioneer
Možnosti
https://youtu.be/TbNk80UbJyk?si=9Wv1892ukIdpewQC Tu máte pěkné porovnání. Dávala to tu Pamela68
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @TeaNaSe 

Co se týká fotoaparátu, tak oproti S23 Ultra není u S24 Ultra zásadní pokrok, ale zase nový 5násobný teleobjektiv přináší praktičtější využitelnost při focení, kdy máte na výběr nyní 3x - 5x - 10x, kdy ultra měla 3x a pak až 10x přiblížení. Kvalita 10násobného přiblížení se díky AI velice blíží kvalitě fotek z S23 Ultra, a není rozhodně horší, jak si můžete někde přečíst. Problém S24 Ultra rozhodně není, že by to dělal špatně, dělá to přinejmenším stejně dobře jako loni, jen problém je, že v některých aspektech to začíná konkurence dělat lépe... 

Za mě osobně je největším benefitem rovný displej s velmi nízkou odrazivostí, který na venkovním světle parádně září a disponuje výbornou čitelností, kterou žádný jiný telefon aktuálně nenabízí. Pro dámskou ručku, je ovšem jak sama píšete už poněkud velký. Pokud chcete změnu, dávalo by mi ve Vašem případě smysl počkat, nebo jít do S24+, která by byla pokrokem oproti malé S22. Velikost displeje je sice také větší, ale díky zaoblenému designu se s telefonem daleko lépe pracuje. 

fajnsnek2
TeaNaSe
Pioneer
Možnosti
Děkuji za tip. Nejspíš ještě rok počkám na S25...a pak uvidíme zda malou verzi nebo Ultra. Mě nějak aktuální S24 nepřesvědčili... Jde mi hlavně o videa a focení pro marketing.
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Pokud byste měnila S22 za S24 Ultra, tak určitě poznáte rozdíl. Třeba letos mi připadá (oproti třeba S23 Ultra, co teprve S22 Ultra), že přední kamera poskytuje mnohem lepší výsledky. Myslím si, že některé AI funkce by mohly být pro Vás také přínosné. Možná by nebylo od věci si telefon vyzkoušet, např. na prodejně, zda Vás přesvědčí.
0 Like
TeaNaSe
Pioneer
Možnosti

Ano, zkoušela, ale velikost mě pořád nepřesvědčila k přechodu. Mě se už tak velký telefon nevejde do ruky, nejsem schopná jednou rukou ani zvednout hovor, natož alespoň odepsat třeba je "OK". Vždy si říkám, teď to už bude stát za to a já přejdu na Ultru, ale po vyzkoušení si řeknu, že to "vylepšení" za tu velikost opravdu nestojí. A přiznám se, že po všech recenzích mě svým vylepšením opět nepřesvědčila... Říkám, si, že příští rok už si z nové Ultry už snad sednu na zadek a nějak přežiju tu obrovskou velikost, ale prostě to nějak pořád nepřichází.... Mám finanční Budget od operátora, takže v tomto případě finance opravdu neřeším. Ale s tou velikostí nejsem ochotna se smířit.... A proto přemýšlím, zda jen nepřejít na S24 malou verzi

Raddi
Big Cheese
Možnosti
Mám S22 a také vyčkávám, rychlost dostačujíci, pokrok minimální, AI je stále jen jazykový model. Aktualizace na A15 garantována. Pokud vydrží HW čekám na S25.
IT technik
TeaNaSe
Pioneer
Možnosti
Tak jsme na tom stejně 👍
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Četl jsem že v (základních) modelech nemá Samsung v plánu dávat lepší foťáky + větší snímače, protože by jim to "zničilo" design telefonu a museli by zpřehazet vnitřek telefonu. Doporučuji počkat ještě rok. Tento rok to je jen "S23U + AI".

Takže je lepší koupit S23U.
0 Like