Poraď se ohledně výběru toho nejvhodnějšího zařízení a příslušenství se Samsung expertem, aby maximálně odpovídalo tvým požadavkům. Live chat je... Zobrazit příspěvek
Prosím o radu :
při používání WhatsApp se mi do souborů v telefonu ukládají jakési soubory webp.crypt a to ve velkém množství, řádove... Zobrazit příspěvek
Zdravim, stretol sa niekto s problémom ktorý som si všimol pri ONE UI 7?
Konkrétnejšie sa jedná o zmenu notifikácii, používal som Lockstar... Zobrazit příspěvek
Zdravím,
je to asi měsíc co jsem se stal majitelem Galaxy S24 Ultra. S telefonem jsem absolutně spokojen, až na pochybnosti kolem... Zobrazit příspěvek
Ahoj
Mam S24 a po aktualizaci na android 15 mi přestalo jit zrcadleni v autě.
Mam superb 3 2017 a po připojení USB kabelem mi píše... Zobrazit příspěvek
Zdravím, děje se tu někomu taky, že mu problikávají různé odstíny černé v komentářích na Instagramu při tmavém režimu, popřípadě jak jste to... Zobrazit příspěvek
Samsung One UI 7 aktualizace neustále rychle vybíjí telefon a procesor telefonu se přehřívá na (dřív 30 °c )50 až 60 stupňů.i zelená čára.
Zobrazit příspěvek
Krásný den, mám samsung galaxy s24 ultra a nejde mi otevřít aplikace peněženka. Po kliknutí na aplikaci vyskočí hláška - při nastavení aktivního... Zobrazit příspěvek
So I listen to music with my buds3 pro and when I call w friends I listen to music on half volume but of course it enables handsfree and the... Zobrazit příspěvek
Dobrý deň prajem... Po poslednej aktualizacii mi zmizla možnosť zrkadlenie televízora do telefónu, dá sa to len telefon-TV. Je nejaký spôsob ako to... Zobrazit příspěvek
Zdravim chcem sa spýtať je možné nejak vrátiť vyvolanie Gemini asistenta potiahnutím z pravého spodného rohu ako tomu bolo pred aktualizáciou One... Zobrazit příspěvek
Dobrý den, v poslední době se nepravidelne aktivuje boční tlačítko jako spoušť snímku obrazovky. V nastavení tuto funkci přiřazenou nemá. Co s... Zobrazit příspěvek
Ahojte, viete ma prosim nasmerovať na zmenu pri odpovedi na hovor na zamknutej obrazovke, chcela by som z potiahnutia - kliknutie, je to niekde v... Zobrazit příspěvek