Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Slow 2.0 Super Fast Charging Possible Software Problem!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-07-2024 01:30 AM)
216 Προβολές σελίδας
NikosPlatis
Apprentice
Επιλογές
Υπάρχει θέμα με το software σχετικά με την γρήγορη φόρτιση 2.0 με τον 45αρι φορτιστή. Το πρόβλημα σε εμένα είναι ότι σε μισή ώρα από 20% έπρεπε να πάει περίπου 65-70%, ενώ πηγαίνει μέχρι 45% σε μισή ώρα. Αυτό πρέπει να οφείλεται σε διακοπή του διακόπτη για την γρήγορη φόρτιση ίσως από το λογισμικό. Samsung λύσε το σε παρακαλώ!
7 Απαντήσεις
Επιλογές
Η γρήγορη φόρτιση 2.0 από 0% σε 50% θέλει περίπου 25λεπτα από 0% μέχρι 100% περίπου 55λ με 1 ώρα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εμένα πάντως στο s24u ο 45αρης και η 2.0 δουλεύουν σωστά, το εβαλα χθες και προχθές που βιαζόμουν και ήταν οκ.
Μήπως το έχεις σε θερμό περιβάλλον και κόβει την ταχεία λόγω θερμοκρασιών??
NikosPlatis
Apprentice
Επιλογές
Θεωρώ πως αυτό έγινε μετά από το update google play system Ιουνίου. Βέβαια μπορει και το θερμό περιβάλλον να παίζει και τον ρόλο του. Λογικά θα διορθωθεί με το update Ιουλίου.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καμία φορά παίζει ρόλο και η φορά του καλωδίου, δοκίμασε διαφορετικές φορές σύνδεσης. Μπορεί λόγω κάποιας επαφής να συμβαίνει.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Μήπως είναι ενεργοποιημένη η προστασία μπαταρίας και κάποιο μοτίβο της;
NikosPlatis
Apprentice
Επιλογές
Έχω ενεργοποημενη ρουτίνα όταν βάζω night mode να μπαίνει το adaptive charging, αλλά όταν δεν έχω το night mode έχω απενεργοποιημενη την προστασία μπαταρίας.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Απλά σκέφτηκα μήπως παίζει ρόλο, γιατί η προστασία μπαταρίας έχει μοτίβο που σταματά τη φόρτιση για ένα ορισμένο διάστημα και μετά την ξεκινά πάλι για να ολοκληρωθεί.