Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S 24+

(Téma vytvořeno: 23-06-2025 03:26 PM)
139 Zobrazení
LudekZaoral
First Poster
Možnosti

Zdravím,

je zde někdo,kdo mi řekne proč mi baterie rychleji ubývá po aktualizaci softwaru 8.5.2025?Od toho datumu najednou nevydrží tak dlouho.Co mi tam nahráli?

Děkuji.

Luděk

0 Like

3 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @LudekZaoral 

zkusil bych vymazat cache paměť a počkat alespoň týden, jestli si baterie nesedne. Ale i přesto může být spotřeba o něco vyšší než před aktualizací, ale toto již neovlivníte.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Mám telefon S24 a po problematické aktualizaci na UI 7 proběhlo několik dalších aktualizací, nedávno i červnová, a problém s baterií se již neprojevuje. Pomáhá i wipe cache partition, jak radí @potasm.

Řešení
Borderka
Hotshot
Možnosti
Stačí použiť lupu, je tu milion príspevkov na túto tému, môžeš vyskúšať wipe cache alebo čakaj, alebo sa obráť na servis

0 Like
3 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @LudekZaoral 

zkusil bych vymazat cache paměť a počkat alespoň týden, jestli si baterie nesedne. Ale i přesto může být spotřeba o něco vyšší než před aktualizací, ale toto již neovlivníte.

Řešení
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Mám telefon S24 a po problematické aktualizaci na UI 7 proběhlo několik dalších aktualizací, nedávno i červnová, a problém s baterií se již neprojevuje. Pomáhá i wipe cache partition, jak radí @potasm.
Řešení
Borderka
Hotshot
Možnosti
Stačí použiť lupu, je tu milion príspevkov na túto tému, môžeš vyskúšať wipe cache alebo čakaj, alebo sa obráť na servis
0 Like