Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S24 + nebo S25+?

(Téma vytvořeno: 12-12-2024 08:29 AM)
426 Zobrazení
Somik
Journeyman
Možnosti
Ahoj, zlobí mi trochu telefon tak uvažuji o novém a tak přichází otázka jestli jít do S24+ nebo počkat na S25+.
Když S24+ tak kdy? Očekávají se nějaké slevy nebo akce? 
Předem díky za odpověď. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Somik
Journeyman
Možnosti
Děkuji za odpověď, upřímně moc nevím jaký je v nich rozdíl, ale jsem přesvědčený, že pro moje potřeby stačí Exynos. Tudíž zvolím ten 24+.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Somik 

Záleží asi nejvíce na 2 faktorech - máte zásadní problém s tím mít telefon s chipsetem Exynos? Pokud ano, počkejte na S25+. Chcete pokud možno ušetřit? Berte S24+, protože cena S25+ vzhledem k ceně chipsetu Snadragon Elite půjde oproti loňskému roku nahoru, a dle spekulací na internetu se krom nového chipsetu a bezdrátového nabíjení Qi2 základní a model Plus žádných zásadních novinek asi nedočkají. 

fajnsnek2
Řešení
Somik
Journeyman
Možnosti
Děkuji za odpověď, upřímně moc nevím jaký je v nich rozdíl, ale jsem přesvědčený, že pro moje potřeby stačí Exynos. Tudíž zvolím ten 24+.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Myslím, že neuděláte rozhodně chybu. Jedná se o vydařený model s  dobrými parametry a dlouholetou podporou. Přeji dobrý nákup a spokojenost s novým zařízením 😉

fajnsnek2
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,seria 24 bude mať podĺa mojho názoru este lepšiu cenu ako teraz,pri začatí predajov 25-ky.Ja sa teším ak bude aj u nás =S-25 slim.👌
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Somik,

zde se připojuji ke kolegům výše a za mě v tomto případě opravdu záleží na ceně. Pokud chcete ušetřit, půjdete do S24. Pokud nehledíte na cenu, běžte do novinky S25. Osobně jsem si ale cca před 14 dny pořídil S24 Ultra a zde hrála roli také cena...

Hezký den.

MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Bude to S24+, ale s jiným procesorem, takže peníze zbytečně navíc když byste koupil S25+. Jde jen o recyklovananý S24+, který recykluje S23+, který recykluje S22+ 😅
MPdriver
Pioneer
Možnosti
Já jsem přecházel od jabka na s24 plus v akci od Samsung, kde jsem dostal veliké slevy a trochu jsem se bál exynos jelikož předtím jsem měl chvíli s23 ultra a to byl super stroj, ale nelituji, s24 plus je skvělá mašinka. Myslím,že velké změny oproti 25plus nebudou. Takže klidně bych ušetřil pár tisícovek a šel do 24 plus a určitě bych se koukl do Samsung shop a využil nějaký ten kód a udělal si radost před vánoci.
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Jde o to jak moc na tu výměnu telefonu chvátáte, ano řada S25 pravděpodobně zdraží, nicméně při uvedení nové řady má Samsung vždy na toto akci, ať už je to větší paměž za cenu nižší verze, "výkupní bonus" a další.

V ten moment půjde porovnat, zda cenový rozdíl S24+ a S25+ stojí za to a nebo nikoliv. Na rovinu, ty akce při uvedení jsou rok od roku slabší, ale pořád se dá ušetřit na další nákup třeba přes body Samsung Rewards, kdo si koupil při uvedení S24 Ultra 1TB, tak za body měl "zdarma" v létě sluchátka Buds 3 Pro (přesně vyšly na 400Kč oproti cca 6tis). Nutno samosebou oboje koupit přes samsung.com obchod.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like