Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S24 FE.

(Téma vytvořeno: 26-09-2024 07:25 PM)
230 Zobrazení
smitino
Voyager
Možnosti
0 Like
8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Já ho měl zatím v ruce jen chvíli, na testy má přijít snad zítra, ale první dojem je fajn. Cena není smrtící, fakt se mně líbí design, v ruce působí opravdu prémiově, a i když je ještě větší, než S24+, nepůsobí nějak obrovsky - ale jsem zvyklý na Ultru.

Když tak recenzi tvoříme na obvyklém místě.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Cena je veĺmi dobrá,vzhĺad tiež.Procesor upravený ,exynos 2400 e- v danom modeli,a batéria 4700mAh tiež super -na rozdiel od S-24 👍.
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
skôr by som veľkosťou prirovnal k S24+....no a tam je 4900mAh.
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Za mňa táto rada FE úplne zbytočná.Podľa mňa to nemôže mať ani nejaké veľké predaje... Ale možno sa mýlim.
Kiko66672
Journeyman
Možnosti
To zle porovnávaš.Treba porovnávať s S24+.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Kamera - recyklace 8mpx z roku 2020, jinak ve své podstatě zbytek je recyklace těch dalších modelu, takže je to ztráta peněz. To už si radši kupte S23 FE a máte to samé, jen o rok "mladší" 8mpx kameru. Tyhle FE modely jsou na jedno kopyto a za peníze, za které měl člověk opravdu to nejlepší u Samsung před pár lety.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Cena dobrá za foťáky, které už tady jsou poněkolikáté? 8mpx z roku 2020 je pokrok jak 🐷
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Mně zajímá pouze PWM displeje, měl jsem S23FE a musel jsem ho vrátit, nemohl jsem ho používat, přičemž A55 mně nevadí. Bohužel tohle si budu muset vyzkoušet osobně. Jinak se mně moc líbí.
0 Like