Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S24 υπερθέρμανση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 03-04-2024 01:44 PM)
797 Προβολές σελίδας
Sapper123
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα.

Κάτοχος galaxy s24 περίπου 1 μήνα. Αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. 

1 . είναι η γρήγορα κατανάλωση της μπαταρίας που ακόμα και με factory reset (μετά από επίσκεψη στο service) και όλες οι ανενεργες εφαρμογές στην επιλογή deep sleep, διαρκεί το ίδιο απελπιστικά. Πχ 3.5 έως 4.5 ώρες στην καλύτερη περίπτωση SOT απο 100% εως 15% σε dark mode. εννοείται πως είναι κλειστά data,Hotspot,Bluetooth, nfc κλπ. Και τρεχει σε light performance. Ακόμα και το βράδυ σε πλήρης αδράνεια η μπαταρία πέφτει περίπου 5-6% με τα πάντα απενεργοποιημενα.

2. Έχω παρατηρήσει ότι ακόμα και αν το κινητό δεν θερμαίνεται, υπάρχει θερμότητα και πόνος στις παλάμες στα σημεία που έρχεται σε επαφή με το κινητό. Συμβαίνει σε κάποιον άλλος αυτό η έχει κάποια παρόμοια εμπειρία είτε με αυτη είτε με άλλη συσκευή?

Κάτοχος πολλών άλλων συσκευών στο παρελθόν, αυτό δεν το εχω αντιμετωπίσει ξανά. Διάβασα ότι υπάρχουν υψηλές τιμές sar, πάντα μέσα στα πλαίσια της Ευρώπης αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να δω από την συσκευή τις ακριβής τιμές.
19 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τιμές Sar για Ευρώπη και Αμερική SmartSelect_20240403_160531_Samsung Internet_1000000973_1712149531.jpg
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μήπως έχεις στοιχηματικες εφαρμογές?
Sapper123
Journeyman
Επιλογές
Ευτυχώς δεν έχω τέτοιος εφαρμογές 😅. Τα νούμερα τα είχα βρει από site απλά ήθελα να δω εάν γίνεται να φανούν με live χρήση στο κινητό διότι δεν δικαιολογεί τέτοιο αποτέλεσμα στα χέρια...
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Αρε Samsung.. γιατί το κάνεις αυτό με τους κωλοεπεξεγαστες
Επιλογές
Εγώ έχω ultra 24 και μόλις το πήρα έβλεπα ότι η μπαταρία του δεν ήταν σαν το 23 με 4-5 φορές την βελτίωση της μπαταρίας να λέει ότι γίνεται βελτίωση, είχα τρελαθεί γιατί το 23 ήταν καλύτερο στην μπαταρία του και όχι το 24 αλλά κάνω κάθε μέρα επανεκκίνηση και βλέπω ότι πάνε όλα καλά με την μπαταρία του δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά η βελτίωση δεν μου κάνει για καιρό τώρα. Αν θες κάνε 3-4 μέρες να δεις πως θα πάει μπορεί να σε βοηθήσει δεν ξέρω ακριβώς αν θα δουλέψει αυτό Εγώ εμένα ευχαριστημένος από αυτό
Sapper123
Journeyman
Επιλογές
Ευχαριστώ για το μήνυμα. Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να βοηθήσει αλλιώς βλέπω το κινητό να φεύγει...
Επιλογές
Η θα πάρει τηλέφωνο την samsung και θα τους πεις άλλο τηλέφωνο και αμέσως διότι δεν είναι καλό
Sapper123
Journeyman
Επιλογές
Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο. Ήδη με ειδοποίησαν ότι δεν βλέπουν πρόβλημα στην μπαταρία και ότι πρέπει να γίνουν μερικοί κύκλοι φόρτισης ακόμα... λίγο υπομονή και βλέπουμε
Wolf_2301
Voyager
Επιλογές
Σου τρώει 5-6% τον βράδυ με όλα κλειστά στα stand by mode?? Σε πόσες ώρες