Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S24+ / Γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 30-03-2025 01:28 AM)
234 Προβολές σελίδας
Vacilis_Pap
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με εμένα ? Πριν 3-4 μέρες έκανα το τελευταίο update λογισμικού. Έκτοτε οπως βλέπετε η εφαρμογή "χώρος αποθήκευσης επαφών" καταναλώνει το μέγιστο της μπαταρίας μου. Πιο πριν δεν μου το είχε βγάλει ποτέ. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς να το πιάσω στα χέρια μου όπως βλέπετε μέσα σε μια ώρα καταναλώθηκε το 8% σχεδόν.

image

13 Απαντήσεις
Επιλογές
Εχω συναντισει και άπειρους άλλους(σε αυτήν την κοινοτητα)που γίνεται αυτό και σε άλλες συσκευές,ανάμεσα και η δική μου συσκευη,εγώ συνιστώ να κατεβάσεις αν έχεις viber ή κάτι παρόμοιο να το κατεβάσεις σε υπολογιστή αν έχεις ή σε κάποιο παλιά συσκευη αν γίνεται για να μειώσεις την χρήση της μπαταρίας από τον χώρο αποθήκευσης των επαφών σου
Dio_S24
Voyager
Επιλογές
Αν ψάξεις λίγο πιο πριν το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος. Του σύστησα να βρει την εφαρμογή και να κάνει διακοπή εκκαθάριση μνήμης μηπως στρώσει. Δεν ανέφερε μετά αν βελτιώθηκε.
Vacilis_Pap
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα, το έψαξα και το έκανα, δυστυχώς δεν είδα κάποια διαφορά
Vacilis_Pap
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα. Αυτό που δοκίμασα να κάνω είναι διακοπή συγχρονισμού για τις επαφές και περιμένω να δω αποτελέσματα
Dio_S24
Voyager
Επιλογές
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εκτός αν είναι θέμα καθαρά τύπου συσκευής. Εγώ που έχω το απλό ας πούμε δε το βλέπω καν στην κατανάλωση
Dio_S24
Voyager
Επιλογές
Εκτός αν στην εφαρμογή επιλέξεις στην μπαταρία τον περιορισμό.
SpirosZer
Apprentice
Επιλογές

Screenshot_20250331_204600_Device care.jpg

Screenshot_20250331_225758_Device care.jpg

Έχω το ίδιο πρόβλημα σε S24 FE

kentribal
Pioneer
Επιλογές
Καλησπερα καο απο εμενα.Το συγκεκριμένο όπως θα δείτε δεν μου το βγάζει καν.και έχω όλα τα social messenger(whatapp,viber facebook messenger ktlp)install
1743498679163.jpg
kentribal
Pioneer
Επιλογές
Και ναι τα έχω όλα τα δικαιώματα ανοιχτά σε όλα τα apps