Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rozšířená paměť

(Téma vytvořeno: 01-12-2024 06:11 PM)
255 Zobrazení
PrivateWolf
Pioneer
Možnosti

Ahoj, poradíte prosím jak navýším pamäť telefonu, prosím dejte vědět. Mockrát dík

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @PrivateWolf
nevím o jakou paměť Vám jde. Operační paměť je daná (částečně může trochu pomoci virtuální paměť), úložiště v případě řady S24 nelze rozšířit pomocí SD karet. Takže buď telefon s vyšší pamětí nebo využívat alespoň cloud.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
dusan72
Explorer
Možnosti
Nijak, jakou variantu mas takova je.Jedine pres externi uloziste(usb flash nebo ssd.
Ja pouzivam mini flash samsung
0 Like
dusan72
Explorer
Možnosti
Tuto1733073507435.jpg
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @PrivateWolf
nevím o jakou paměť Vám jde. Operační paměť je daná (částečně může trochu pomoci virtuální paměť), úložiště v případě řady S24 nelze rozšířit pomocí SD karet. Takže buď telefon s vyšší pamětí nebo využívat alespoň cloud.

0 Like
PrivateWolf
Pioneer
Možnosti

Aha, dobře vědět, děkuji. Mám nejnižší verzi, navýším teda pomocí cloudu. Zkusím ten One Drive.

PrivateWolf
Pioneer
Možnosti

děkuji, ale není to řešení pro mně, je to firemní telefon a mám základní verzi a neskutečně mnoho fotografii a videí ze servisu, takže potřebuju to mít u sebe, tohle se přiznám někde zapomenu 🤣

0 Like
dusan72
Explorer
Možnosti
No, to jo.Ja ji mam na klicich od domu takze diufam, ze ji neztratim i s klici 😊
A na foto/video super, mam i cloud one drive, ale flesku mam jen na pro jistotu.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Kupte si za pár stovek roční Microsoft 365 (asi za 900) s 1TB a propojte účet ve správci souborů.
0 Like