Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problémy Galaxy

(Téma vytvořeno: 15-06-2024 12:17 AM)
785 Zobrazení
PG2386
Student
Možnosti
Ahojte. Za poslední měsíc až měsíc a půl se mi stáva na mém S24, že se mi nedá dovolat, nebo když to zvednu, tak hovor seká, přitom mám signál v pohodě. Po zakoupení mi to nedělalo, mohla to udělat nějaká aktualizace firmware? 
Stalo se to někomu?
Děkuji
Přejít na řešení
13 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dovolat snad i tak, ono se to do 2G dokáže přepnout i v tom automatickym režimu. Měl jsem z toho taky hrůzu, ale nějaké problémy s dovoláním nakonec nepociťuji.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Právě že ne. Jako klíště se Samsung nesmyslně drží LTE, i když je mizerný, vypadávající signál.
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

skúste vybrať pôvodnú SIM, potom cez nastavenia - Všeobecné spravovanie - resetovanie resetovať nastavenia mobilnej siete a potom vykonať Wipe cache partition. Následne vložte novú SIMku do telefónu. Pokiaľ bude problém pretrvávať skúste ešte factory reset a ak nepomôže ani ten, tak odporúčam zariadenie reklamovať.

RiPi
First Poster
Možnosti
Mám na S24 úplně stejný problém. Byl i na reklamaci. Pár týdnů byl klid, ale nedávno to začalo znovu. Divné na tom je, že je to naprosto náhodné. Jednou hovor projde, jindy ne. Dělá to na obou SIM různých operátorů. Předtím jsem měl S21 FE a přechodu na S24 hořce lituji. Krom velikosti a kapacity paměti jsem si nepolepšil v ničem. Na to, kolik za ty telefony Samsung chce je to bída. Zlatá Motorola!