Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Proč Samsung pouští S24 mezi běžné lidí před 31. lednem

(Téma vytvořeno: 27-01-2024 03:36 PM)
878 Zobrazení
VLKOR
Voyager
Možnosti
Dobrý den, několik dní pozoruji všude po internetu neustále řešení prvotních problémů s S24 Ultra. Za hodně potíží dle mého muže aktuální verze softwaru, která by měla být však kolem toho 31. ledna nahrazena "ostrou" verzí. Moje otázka je tedy taková, jestli si tímto Samsung nedělá sám zbytečné problémy - dost lidí nohou tyto diskuze ovlivnit natolik, že si novou řadu prostě nekoupí. 

Nebylo by opravdu lepší začít pouštět telefony mezi běžné lidí až po oficiálním datu pro start prodeje? (31. ledna)

Budu moc rád za Vaše názory, vysvětlení. Sám dost zvažuji upgrade z S23 U na 24 U a nakonec asi stejně podlehnu a koupím ji😅.

Díky všem a přeji hezký víkend.
39 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @VLKOR

Je to tradice už od dob myslím řady S9, kdy Samsung expedoval předobjednávky dříve, než bylo oficiální zahájení prodeje - je to sice příjemné zkrácení čekání, ale právě s rizikem, že drobné nedodělky pokazí dojem z nového telefonu.. Upřímně nepociťuji nic co by na telefonu vyloženě zlobilo, spíš teď hodně píši uživatele, kteří nejsou úplně spokojeni... 

fajn-Snek-podpis-B

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @VLKOR 

je to tak, jak píše kolega výše. Bavili jsme se o tom i na Unpacked v Americe a říkali nám, že je to zejména ze dvou důvodů a to, ať to lidé, co si telefony předobjednali mají o něco dříve a s tím "vzorkem majitelů předobjednávek" se vychytají prvotní potíže a nachystá se opravná aktualizace kolem data vydání.

VLKOR
Voyager
Možnosti
To dává docela smysl 👍
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
VŽDYCKY se najdou lidi, kteří budou stále s něčím nespokojení.

Sám se přiznám, že některé důvody pro kritiku S24U absolutně nechápu a připadají mi naprosto malicherné. (Je to ale zřejmě jen o prioritách a možná nereálných očekávání každého z nás)

No nic - pokud vám nevadí vyšší cena a momentální absence češtiny v AI.... určitě doporučuji.👍

P.S. Po výkupu S22 U a předprodejních bonusech mne S24 Ultra 512 GB vyšla na 20tis. Kč

0 Like
VLKOR
Voyager
Možnosti
Aktuálně mám možnost přejít z 23 U 512 na 24U za 15 tisíc.
P33
Navigator
Možnosti
Přechod z 23U na 24U za 11.300 Kč. No nekupte to 😉 Jinak také věřím, že bude aktualizace a opraví např.AOD, které je fakt na nic.
0 Like
VLKOR
Voyager
Možnosti
Prodal jste svoji S23 Ultra sám, nebo jste vyloupil například v mobil pohotovosti? Tam mi ta ní dají maximálně 16 500. Celkově mě to se všemi bonusy vyjde na 15 290 Kč. Níže se nedostanu.
0 Like
P33
Navigator
Možnosti
MobilPohotovost. Ještě byla sleva 7 % na ISIC a 15 % bonus k výkupní ceně.
0 Like
VLKOR
Voyager
Možnosti
Aha, jak prosím získat těch 15 % k výkupní ceně? Na webu o tom nepisou
0 Like