Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One UI7

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-04-2025 10:15 AM)
707 Προβολές σελίδας
PanoS24Ultra
Pathfinder
Επιλογές
18 Απριλίου! Μην περιμένετε νωρίτερα. 
30 Απαντήσεις
Επιλογές
Samsung από ..... Γνωστή αλυσίδα supermarket 😂
Αν το δώσει όντως 18/04 θα είναι τραγική!
Την ευχαριστώ όμως γιατί με βοηθάει πολύ η στάση της να πάρω τις αποφασίσεις μου πιο εύκολα! 😉
BTDPS
Student
Επιλογές
Γιατί στις 18;
PanoS24Ultra
Pathfinder
Επιλογές
Από όλους έχει περάσει αυτή η σκέψη μετάβασης τον τελευταίο καιρό. Όμως μη νομίζεις ότι στην αντίπερα όχθη είναι καλύτερα. Για παράδειγμα τους έχουν υποσχεθεί Τεχνίτη Νοημοσύνη από το 2023 και εκτός από Αμερική δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό. Και όσοι έχουν είναι της πλάκας μπροστά στο AI της Samsung (Google).
PanoS24Ultra
Pathfinder
Επιλογές
Υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες από καιρό, και όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται. 1744097523964.jpg
BTDPS
Student
Επιλογές
Είναι τραγικό το γεγονός ότι έχει αργήσει τόσο,δεν κυκλοφόρησε την μέρα που ανακοίνωσαν και εν κατακλείδι δεν βγήκε και καινούρια ανακοίνωση γιατί δεν κυκλοφόρησε την ημέρα που είπαν και απλά περιμένουμε
Επιλογές
Δεν είναι ο μοναδικός λόγος το one UI7 αλλά η αφορμή.
Έχει χάσει την ταυτότητα της η Samsung πλέον και μένει πίσω σε αρκετούς τομείς, όπως η κάμερα, η μπαταρία, ακόμη και η οθόνη ( αν εξαιρέσεις την anti reflective επίστρωση ) που και για αυτην έχω τις αμφιβολίες μου, δεν ξέρω αν μου αρέσει τελικά...
Και στο τέλος της ημέρας, εγώ προσωπικά το AI δεν το χρησιμοποιώ και τόσο πολύ.
IchigoGR
Voyager
Επιλογές
Ποτέ δεν έρχονταν τα updates την ίδια μέρα με το επίσημο λανσάρισμα του νέου λογισμικού. Συνήθως έρχονται την επόμενη εβδομάδα.
οζερος
Explorer
Επιλογές
Πολλες εταιρίες εκαναν τετοιες μαλακιες και πηραν τον πουλο (sony, nokia, κτλπ) τωρα ειναι η σειρα της samsung. Η huawei ηxiaomi καραδοκη
PanoS24Ultra
Pathfinder
Επιλογές
Ευτυχώς-Δυστυχώς, αν λάβεις υπόψη τα πάντα σε ένα κινητό, από hardware και software πιστεύω ότι οι ναυαρχίδες της Samsung είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.