Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 7

(Téma vytvořeno: 10-04-2025 11:48 PM)
517 Zobrazení
NikčaŘ
Pioneer
Možnosti
Slibovaná čeština zase nikde. Nevěřím už, že někdy bude. 
0 Like
Přejít na řešení
19 Odpovědi
Zdendulin
Pioneer
Možnosti
Ja se ptal na to, ktere funkce jsou v nasem rodnem jazyce. A jinak vubec tedy netusim jak mam chapat vasi odpoved ....
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
V češtině je, kromě výše zmíněného, vše ostatní, co najdete v Nastavení -> Galaxy AI
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Spíš budeme doufat, že se podaří integrovat Gemini do systému tak dokonale, že už nebudeme muset čekat na Samsung.
Zdendulin
Pioneer
Možnosti
Tak jsem se tedy podival na to galaxy AI...ma to 10 funkci. Prvnich sest se tyka jazykove bariery...tudiz by to clovek vyuzil a nebo by vyuzil prepis hlasovych poznamek. Bohuzel nic z toho nelze, protoze prave tam chybi ta podpora cestiny a ja si myslim, ze to byl ten hlavni tahak pro koupeni samsungu. Dalsi ctyri aplikace se tykaji upravy fotek a kreesleni. Myslite si, ze padesatilety clovek potrebuje predelani vlastni kresby ? A to jeste pominu to jak se asi tak neco kresli na displeji telefonu. Takze kdyz to shrnu, tak vlastne cela AI na samsungu je bez cestiny k nicemu a ano citim se oklaman samsungem.....
Ifen
Voyager
Možnosti
No zcela úpřímně, ta Gemini je sice pokrok, ale spolehlivost občas na bodu mrazu 😂 Ale je fakt, pořád lepší, než čekat na prolhance ze Samsungu. 😂 🙈🤷 Ta fráze, pracuje se na češtině a slovenštině mě už zlehka vytáčí! 😂
OXO37
Hotshot
Možnosti
On na tom není Google o nic lépe. Ten češtinu slíbil dokonce oficiálně, narozdíl od Samsungu. V květnu to bude sedm let. Pořád není plně podporována. Tak doufám, že se jí jednou dočkám oklikou přes nedokonalý Gemini.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Nekupuji mobily kvůli software. Android není iOS. To jen Samsung si hraje na Apple a někteří uživatelé na to slyší. Použijte to samé od jiných vývojářů (třeba Google) a včetně češtiny. Jediné co nejde nahradit je právě simultánní překlad hovorů, což využije zlomek českých a slovenských majitelů prémiové řady. A složitá je i možnost textového přepisu hlasového záznamu. Sice to jde vyřešit, ale přes Záznamník by to bylo rychlejší a spolehlivější. Funce AI ve fotkách a videu jsou víceméně hračky pro mladší, někdo jiný by možná napsal - pro děti.
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti

Ta čeština byl xxxuž na s23u. Proto jsem nebral s24u a už nevěřil marketingu.
Mám s25u nyní ale ne kvůli češtině.
Nebýt Gemini, nemá sansung pro nás kromě menu nic česky prozatím.
Anglicky a nebo polsky to funguje parádně, vše co prezentují. Ale asi nechceš tady někomu diktovat něco polsky do komunikátorů.
Na české jsou jiné značky, bohužel.
Kdybych nebyl zaseknuty v galaxy systému, tv, sounbary, lednice atd tak už se na samsung vykašlu.
Na lepší fotky mám 15 ultra.
Mimochodem na něm se dá český mluvit i s Japoncem, překládá simultánní hovor.
Přesně to, co bude samsung slibovat ještě tak dva roky, pak možná....jsem optimista 😊

0 Like
Jirout
Explorer
Možnosti
Dotaz na češtinu. Je nás mnoho zklamaných, kteří telefon koupili na základě informací podávaných v kamenných prodejnách Samsung. Proč tedy Samsung neuzná reklamaci?
OXO37
Hotshot
Možnosti
Protože Samsung, narozdíl od Googlu, nikdy nic oficiálně neslíbil. Jen při uvedení S24 se novinář zeptal zaměstnance Samsungu, jestli bude i čeština. Ten to potvrdil (možná jen ze slušnosti) a už to jelo. Prodavači tomu uvěřili stejně, jako mi ostatní, nebo chtěli jen prodat co nejvíce zařízení. Zeptejte se jich.
0 Like