Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One UI 7.0

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-02-2025 04:41 PM)
606 Προβολές σελίδας
Dimitris2101
Voyager
Επιλογές
Μπράβο στην Samsung που μας κοροϊδεύει για τα καλά με την αναβάθμιση και πάλι Μπράβο 😡😡😡😡😡😡
14 Απαντήσεις
pan22
Helping Hand
Επιλογές
Εγω ήμουν σίγουρος ότι δεν θα το πάρουμε τοτε και ότι θα το άλλαζε δεν πειραζει ομως εγω έχω σταματήσει να ασχολούμαι από την επόμενη φορά μονο iphone και όλα καλά αφού γουσταρει να χάνει πελάτες όλα κομπλέ
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Η καθυστέρηση ενός UI δεν είναι λόγος να χάσει η Samsung πελάτες... Λίγη υπομονή μόνο χρειάζεται...
Τα τελευταία χρόνια από το ui 5 ή 6 και μετά, η Samsung πήγαινε πίσω στα χρονοδιαγράμματα της. Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα δοθεί στην κυκλοφορία, εγώ όταν θα πάρω ui 7 θα είναι η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού για τα S21 Ultra. Μετά για κάποιο διάστημα τρίμηνες ενημερώσεις ασφαλείας...
Θοδωρής
Helping Hand
Επιλογές
Η ενημέρωση θα βγει το ΜΑΡΤΙΟ για να μην περιμένετε πάνω από το κινητό για μια ενημέρωση.
Sand_man
Navigator
Επιλογές
Γιαυτο πληρωνεις apple κ εχεις οτι υποσχεται!
Οταν εβγαλε τα ios 18 ξεραμε απτον ιουνιο ποια συγκεκριμενη μερα θα γινει τον σεπτεμβρη!
Απο εκει κ περα ο μονος λογος που προσωπικα περιμενω τη καινουρια εκδοση,ειναι για να δω αν βελτιωθηκαν οι φωτο,εφοσον ειναι θεμα λογισμικου η διαφορα στις σελφι ειναι τεραστια!!!
Dimitris2101
Voyager
Επιλογές
Τώρα βγάλανε φήμες στο sammobile ότι το S24 FE θα λάβει την αναβάθμιση στις 31 Μαρτίου δηλαδή ότι να ναι έλεος πραγματικά 😡 😡 😡 😡