Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ochranné sklo Samsung S24 ultra

(Téma vytvořeno: 25-01-2024 03:02 PM)
620 Zobrazení
ACE1978
Explorer
Možnosti
Ahojte,
Budete si dávať ochranné sklo na displej a na čočky foťáku? Ak áno, čo by ste odporučili? 
Ďakujem 
0 Like
17 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekny den,ak by som bol vlastnikom 24-ultry,urcite by som to riesil ,buď komplet krytom zo zabud.ochran.sklom,ak sú uz dake v predaji,a samozrejme aj sklo na ochrannu šošoviek.😉🖐
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,ochranne sklo najlepsie od samsungu,s tym nebudu ziadne problemy.Ja na s23U nemam ziadnu ochranu cociek fotaku a ziadne poskodenie na nich nemam.Krryt pouzivam samsung wallet case a ringke fusion x(odporucam to druhe)
Nelina13
First Poster
Možnosti
Podľa mňa je lepšia fólia než sklo sklo sa praskne ale začne sa s bokov odmrvať ale fólia tá drží super 2 roky ju mám už na s22+ a som spokojná na foťák tiež odporúčam ochranu
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Na S-24 Ultru uz sú vyrobené aj puzdra Supcase Pro ,ktoré možem len odporucit,mám ho na folde-4👍,a na sosovky odporucam podĺa mojich skuseností Ringke alebo Enkay-bezproblemové.👍.Ale vsetko zalezí len od Vás..Či ste za elegantné alebo trošku outdoorove kryty.😉🖐
ACE1978
Explorer
Možnosti
Zobral som si k tomu hneď aj originál flipove púzdro, ale ešte asi chcem pre istotu aj na displej a šošovky. Idem pozrieť tie čo píšete. Ďakujem
danisp1704
Mastermind
Možnosti
😉🖐
0 Like
Gabrielius67
Voyager
Možnosti
SUPCASE UNICORN BEETLE PRO 2-SET GALAXY S24 ULTRA TILT (843439139206)
Ja som kúpil takéto niečo mal som podobné na 23 a je k tomu aj ochrana displeja a nemal som stým problém
0 Like
PeterB7722
Voyager
Možnosti
Ahoj Ja používam od Spigen temperpvané sklo je perfektné tenké hladké a funguje pod ním krásne aj ultrazvuková čítačka čo veľa skiel má s tým problém. Takisto aj na zadné fotoaparáty. mam to od začiatku na S23 a teraz som kupoval pre manželku s24 ultra tak som hneď objednal tieto skla a flipove púzdro od Samsungu a mobil je kompletne chránený 👍
PeterB7722
Voyager
Možnosti
A ešte som zabudol že montáž je maximálne jednoduchá posielajú skla v takých plastových formách čo sa priložia na displej a presne je to, takže človek to nenalepí na krivo. Tak isto aj na fotoaparát.