Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nejde pridať platobnú kartu do peňaženky

(Téma vytvořeno: 09-08-2024 07:25 PM)
651 Zobrazení
waldeckster
Journeyman
Možnosti
Ahojte. Nejde mi pridať platobnú kartu, vypisuje mi tento error

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
zo screenu je vidieť, že ste to skúšali pri pripojení na wifi. Skúšali ste to s pripojením na dáta?
Pokiaľ je daná karta podporovaná a v banke by nemal byť problém, skúste appke Peňaženka zmazať vyrovnávaciu pamäť a dáta, reštartovať mobil a vyskúšať znova. Niekedy tiež zaberie pár dní počkať.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
20 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @waldeckster
je možné, že je problém na straně banky. V jaké části Vám to vypíše chybu?

waldeckster
Journeyman
Možnosti
Dobrý deň, riešil som to už aj s bankou, no nevyzerá to zatiaľ tak ze by bola chyba z ich strany. Ešte to overujú s ich IT oddelením pre istotu ale to sa dozviem asi až v pondelok. Vypíše mi tento error keď zadám identifikačné číslo karty a kliknem na pridať kartu. Skúšal som to aj priamo z aplikácie banky lebo aj tam je možnosť ale vždy to zlyhá v tomto kroku. Skúšal som aj vymazať cache aj dáta, ci už aplikácií Google wallet, Google play alebo Google services. Taktiež som skúšal aj factory reset mobilu. Už neviem čo by som mohol vyskúšať.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Na ověření používáte SMS kód či jiný způsob?

0 Like
waldeckster
Journeyman
Možnosti
Na overenie čoho konkrétne?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Když chcete přidat plat. kartu, tak probíhá komunikace s bankou a ověření. Možná jste se nedostal ani k tomuto kroku.

0 Like
waldeckster
Journeyman
Možnosti
Je možné že som sa nedostal k tomuto kroku pretože mi vyskočil tento error. Ja som aj volal priamo s bankou a ze z ich strany neukazovalo moje pokusy. Neviem ako to vyriešiť.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Máte oficiální českou distribuci telefonu a neprovádél jste změnu ROM či root telefonu?

0 Like
waldeckster
Journeyman
Možnosti
Som zo Slovenska a nič také som nerobil. Dnes mi prišiel čisto nový telefón.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zkusil bych den dva počkat a uvidíte.

0 Like