Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Navigační panel a gesta

(Téma vytvořeno: 24-01-2024 05:03 PM)
1277 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ahoj, na S23 Ultra jsem si konečně navykl používat gesta u navigačního panelu, jenže jsem si vybral variantu kdy se tahá vždy zespoda nahoru (vlevo je přepínání aplikací, uprostřed home, vpravo zpět). U S24 Ultra mně to nabízí jen variantu, kdy zespoda nahoru je home a zboku zpět, a to mně nevyhovuje. Jsem slepý nebo to fakt zařízli?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

32 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, S24 zatim nemám, ale jelikož to bylo dost viditelně hned nahoře v Dalšich možnostech u gest potažení, tak byste to asi našel...
0 Like
Tomiš
Voyager
Možnosti
Na videu, kde se porovnávalo OneUi 6.0 a 6.1 bylo řečeno, že tato funkce je pryč i s funkcí schování tlačítek. Pro mě hrozny, protože používám schované ,,linky,, pro gesta, snad se to nestane po aktualizaci i na S23.
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Fáákt, tak to doufám, že to nepřijde s 6.1 Takto to používám roky.
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Někde jsem slyšel, že s tím čarovali kvůli funkci Circle To Search, taky mě to s..štve.
0 Like
PavelDvoriz
Pioneer
Možnosti
To mě tedy taky štve pokud to tak je. Používám už roky tyto funkce a teď i na s23 ultra nechci to sakra nemít. Nechci vidět tlačítka. Proto jsem si je sakra schoval
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

no teď to tam není... 😞

Screenshot_20240124_181635_Settings.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Eazy
Big Cheese
Možnosti
Tahle možnost je (alespoň prozatím) pryč...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Lukas4076
Pioneer
Možnosti
No taky si na to nemůžu zvyknout u s24 ultra ty gesta
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Zvyknout se dá i na rakev, ale je to pro mě krok zpět