Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jazyk

(Téma vytvořeno: 16-10-2024 06:51 PM)
766 Zobrazení
Scuptor
First Poster
Možnosti
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak stáhnout pro tlumočníka češtinu. Mám Samsung S24 a zatím jsem tuto funkci nevyužil.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Scuptor 

nyní jednoduše nestáhnete. Jazykový balíček pro CZ a SK trh momentálně neexistuje. Čeština se připravuje, ale její vydání je zatím neznámé.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Scuptor 

nyní jednoduše nestáhnete. Jazykový balíček pro CZ a SK trh momentálně neexistuje. Čeština se připravuje, ale její vydání je zatím neznámé.

0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
A na to jak to dlouho trvá bych řekl, že ani nebude. Konkurenční značka vydala nový model telefonu a AI tam je plně v CZ. Samsungu se spíš nechce protože jsme malý trh. Ale toho tlumočníka bych tady moc využil 👏
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ono to s tou češtinou není ani u konkurence tak růžové. Je to vše technologie Google a Microsoftu. Už jsme to tu rozebírali. Koukněte na toto video od druhé půlky. https://m.youtube.com/watch?v=qKCa785-1gQ . Pokud chcete použít Google AI v mobilu, máte jí tam (Gemini). Jen si ji aktivujte.
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Gemini jako app mám staženou. Rozhodně se podívám na video. Ale spíš asi teď jde o princip, že někdo to vydal v CZ ale Samsung ani zatím neukáže nebo nedá info jak to probíhá. Pak vyjde S25 řada a už se na to vykašlou. Můj názor.
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Tak jsem koukal a máš pravdu nebo ten na videu. Jsem rád, že úprava textu je normálně než jen v poznámkách protože ten používám pokud někomu píšu a chci aby to bylo zdvořilé nebo zas sociální. Ale snad češtinu vydají a nechtějí to zamést pod koberec. Díky
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Pánové, nebuďme Jablečně omezení. Fungujeme na Androidu. S trochou kreativity si vystačíme i s Gemini, která s námi mateřským jazykem komunikuje. Není přece nezbytně nutné používat aplikace Samsungu. A jde to třeba i s ChatGPT, a dříve než byl uveden onen úžasný mobil. Jen si vybrat a naučit se to používat.1729152426425.jpg
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Tak to asi dám Gemini šanci a kde ji zapnu v mobilu jak jsi psal? Nebo to stačí mít jen aplikaci?
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Nastavení > Google > Všechny služby > Vyhledávání, Asistent a Voice > Gemini > Digitální asistenti od Google > Gemini

Nastavení > Aplikace > Zvolte výchozí aplikace > Aplikace digitálního asistenta > vše zapnou dále na Aplikace digitálního asistenta > Google pak zpět a ozubené kolečko > nastavit jazyk

Nastavení > Displej > Navigační panel > Pomocná aplikace - přečíst a zapnout