Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

How to disable Automatic HDR on S24U

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 18-04-2025 12:27 AM)
140 Προβολές σελίδας
Trollareos
Journeyman
Επιλογές
Hello, I can't seem to find out a way to disable automatic HDR or Super HDR on my S24 Ultra. I'm running the latest One UI 7 and Android 15 update. I tried toggling on and off the setting Super HDR under Advanced Settings but still nothing. This is highly inconvenient since random videos and photos on Instagram and Tiktok suddenly brithen up my screen. Additionaly different shows or movies on Netflix makes the same effect which makes the subtitles on the video dimmer and harder to read. This has been happening since I bought the phone when it still had One UI 6.1 and Android 14. Please help me find a solution.
10 Απαντήσεις
Trollareos
Journeyman
Επιλογές
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά όπως αναφέρω και στην ανάρτηση μου αυτή η ρύθμιση δυστυχώς δεν δουλεύει.
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Σορρυ, από battery save mode δοκιμασες; αν το ενεργοποιήσεις το hdr γίνεται off?
Trollareos
Journeyman
Επιλογές
Ναι όταν ενεργοποιείς το power saving το hdr όντως απενεργοποιειται, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς λύση, είναι?
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Work around θα το έλεγα μιας που κάνεις δεν αναφέρει το πρόβλημα που λες, το on/off δουλευει σε ολους... έχεις δοκιμάσει wipe cache partition? Επίσης έχεις καμιά εφαρμογή που να προκαλεί conflict με αυτό το setting?
Trollareos
Journeyman
Επιλογές
Έχω δοκιμάσει wipe cache partition ναι και δεν πιστεύω να έχω κάποια εφαρμογή που να κάνει conflict με αυτό το setting. Εσύ έχεις S24 Ultra? Μπορείς δηλαδή να επιβεβαιώσεις ότι το setting δουλεύει?
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
S24u όχι, αλλά σε s24 που υπάρχει εδώ δε μπορώ να το διασταυρώσω λογο ui 6.1. Δεν είναι όμως λίγο αφύσικο να μη δουλευει καν; αυτό το toggle ήταν νέο feature για το 7 γιατί πολλοί είχαν θέμα με το hdr σε samsung συγκεκριμένα.
Trollareos
Journeyman
Επιλογές
Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει System Wide, διότι πάνω γράφει ότι είναι μόνο για φωτογραφίες αν και οι ιστοσελίδες όπως αυτή που έστειλες στην αρχή λένε πως και καλά είναι System Wide.1744957209394.jpg
ConstantineF
Hotshot
Επιλογές
Το ξέρω.. θα σου έλεγα να έκανες ένα bug report αλλά προσωπικά δεν είχα τη καλύτερη εμπειρία, δε ξέρανε πως αν έχεις Sim pin δεν κάνει schedules restart η συσκευή και με κράτησαν 2 μήνες για να μου πουν ότι έχασαν τα logs που μου ζητήσανε 😅. Anyway, ελπίζω να φτιάξει.