Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Google fit

(Téma vytvořeno: 04-10-2024 04:32 PM)
329 Zobrazení
MPdriver
Navigator
Možnosti
Prosim pouzivate tu nekdo propojeni aplikace Samsung Health a Google fit? Chtel bych, aby ro mezi sebou fungovalo a delal jsem vse podle navodu, ale proste se mi to do google fit neprevadi. Mam to i na hodinkach a nejak nato menuzu prijit co je kde spatne. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
MPdriver
Navigator
Možnosti
Dobrý den,nechal jsem si původní aplikaci google fit a nějakým záhadný způsobem se tam dostávají informace,které potřebuji kvůli budoucímu prstenu 😆

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
GalaxyAI
Navigator
Možnosti
Stiahni si Galaxy Werable
0 Like
MPdriver
Navigator
Možnosti
To ja mam stazene, to je ready. Ted jsem byl behat a aktivita z Health se nahrala do google fit, ale ostatni metriky tam dostat nemůžu.
0 Like
Robo0610
Pathfinder
Možnosti
Dobrý deň. Na prepojenie aplikácií Garmin connect, Samsung health a Google fit používam aplikáciu Health sync. Plná verzia stojí jednorazovo do 2€ a funguje super.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
na tento účel by mala slúžiť aplikácia Health connect, ale jej momentálne zapracovanie do systému ešte stále nie je to pravé (snáď sa to s Androidom 15 zlepší). Mal som v telefóne aj na hodinkách Shealth aj Gfit, ale nikdy to nesynchronizovalo, nejak presne pri akomkoľvek nastavení, preto som sa tiež vrátil k riešeniu pomocou aplikácie Health Sync ako spomínal Robo0610, kde sa dá pekne nastaviť ktoré dáta a akým smerom sa majú synchronizovať. Okrem SHealth a Gfit navyše podporuje aj množstvo ďalších služieb.
_

Pomohla táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší :smiling-face:
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@MPdriver dobrý deň, podarilo sa prostredníctvom vyššie uvedených doporučení vašu situáciu vyriešiť? 😉 dajte nám vedieť

0 Like
Řešení
MPdriver
Navigator
Možnosti
Dobrý den,nechal jsem si původní aplikaci google fit a nějakým záhadný způsobem se tam dostávají informace,které potřebuji kvůli budoucímu prstenu 😆
0 Like