Jde nějak vypnout zvuk zprávy pro vybrané kontakty, když mám zapnuté DND? Jde mi o to, aby se mi rodina dovolala kdykoliv, ale zprávy mne nezajímají. V nastavení je to společné, nedá se rozdělit volání a zprávy. Zatím jsem to vyřešil přes Rutiny, kdy při zapnutí módu spánek (který zapíná DND) se ztlumují zprávy na 0%. Ale stále vibrují. Třeba je nějaké nastavení které jsem přehlédl, tak se raději ptám
Vlastně si mne navedl.... Díky. Pořádně jsem se podíval a to rozdělení tam je, i když trochu nešikovně. Bylo potřeba se podívat na ten druhý chlíveček. Takže rodina je v oblíbených a může se jen dovolat.
Jj. Původně jsem to cpal nahoru do "calls a messages" prostě mne nějak přitahovalo to velké tlačítko + 😂. Teď jsem dal rodinu do oblíbených a dal je jen do sekce calls a třetí sekce messages mám vypnutou. Takže žádné zprávy (SMS, Whatsapp, Signal) neruší, ale dovolaji se mi vždycky.
A nešlo by zrušit povolené kontakty a přidat je do oblíbených a těm oblíbeným podvolit jen hovory o odstavec níže v nastavení "nerušit"? Nezkoušel jsem.
Vlastně si mne navedl.... Díky. Pořádně jsem se podíval a to rozdělení tam je, i když trochu nešikovně. Bylo potřeba se podívat na ten druhý chlíveček. Takže rodina je v oblíbených a může se jen dovolat.
Jj. Původně jsem to cpal nahoru do "calls a messages" prostě mne nějak přitahovalo to velké tlačítko + 😂. Teď jsem dal rodinu do oblíbených a dal je jen do sekce calls a třetí sekce messages mám vypnutou. Takže žádné zprávy (SMS, Whatsapp, Signal) neruší, ale dovolaji se mi vždycky.