Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Baterie s 24 ultra

(Téma vytvořeno: 30-01-2024 12:24 PM)
658 Zobrazení
Michanvoj
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, chci se zeptat mam galaxy s 24 ultra a vůbec se mi nezdá baterie. Telefonu se vůbec nedotku a % baterky prostě mizí před očima(třebai 5-6% aod vypnuté) má taky někdo stejný problém? Na s 23 ultra jsem to nezaznamenal
Už asi šesté nabití a pořád stejný 🤔 je možné že následující aktualizace vyřeší problém? Děkuji za odpovědi. 
0 Like
15 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Pouze jste na to zapomněl. Každý telefon provádí během prvního týdne mnoho úloh na pozadí. Navíc je třeba brát v úvahu, že indikátor baterie není vždy zcela přesný, zejména v blízkosti 100 %.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Za mě zcela opačný jev - telefon je neskutečný držák a oproti stejnému použití u S23U je baterka (až překvapivě) lepší...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Taky mám ten pocit. I v prvním týdnu.

Michanvoj
Pioneer
Možnosti
To jsem četl někde na stránkách samsungu taky, tak snad se to po týdnu srovná 🙈 díky za odpověď
0 Like
Michanvoj
Pioneer
Možnosti
Tak to závidím já se jen podívám na telefon a procento jde dolů 😅
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
Mobil S24U mám necelý týden a je fakt, že ráno po vyndání z nabíječky se číslo 100% neudrží dlouho a padá řádově po procentech před očima.

Nicméně pozdě večer mi ale zůstává na ukazateli ještě cca 30%, což u mé bývalé S22U už bylo sci-fi v pozdním odpoledni.
(u obou zapnuté AOD, QHD+)
0 Like
Michanvoj
Pioneer
Možnosti
Já mám nabíjení na 80% ale jak říkám než přijdu ráno do práce tak 5 % pryč ani s ním nic nedělám prostě to jde dolů ale jak na něm pracuji je rozsvícený display tak se mi zdá že zase krásně drží asi jsem paranoidní 😃 ale díky za postřehy
0 Like
AryaX
Voyager
Možnosti
Telefon provádí hodné procesu na pozadí a přispůzuje se jak telefon je použiván
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Jedním slovem - klasika 😀😀😀