Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android Auto / Škoda Octavia

(Téma vytvořeno: 22-02-2024 06:53 AM)
883 Zobrazení
Flugzeug
Voyager
Možnosti
Ahojte, 
Zvažujem kúpu S24ULTRA a po skúsenostiach s mojou S23U mám pochybnosti či to bude fungovať správne. Mám služobné auto Škoda Octavia IV 2023, a moja S23U začala správne fungovať až niekedy v Novembri minulého roka po aktualizácii softvéru auta. V tom aute žiaľ trávim pracovné denne niekoľko hodín a bez AA je pre mňa kľúčová vec.
Mán iekto vyskúšané a vie na 100% potvrdiť ci to funguje ? Prípadne okolie BA,TT, MA bol by niekto obetovať 5 minút, prídem, vyskúšame pripojiť a budem vediet či ide/nejde.

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Kacmarpet
Pioneer
Možnosti

Pozdravujem. Ja mám škoda octavia 4, AA funguje s S24 Ultra bezproblémovo.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
VLADOV
Pioneer
Možnosti
Potvrdzujem, že S24 ULTRA funguje na 100% AA na OCTAVIA 4. Použil som originál kábel, ktorý perfektne drží aj na nerovnej ceste. Na S23 ULTRA mi nejde doteraz. Bol som s autom aj v servise a nepomohla ani aktualizácia infoteinmentu. S22 ULTRA, ktorú som používal doteraz tiež AA fungoval na 100%.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Neviem, či to bude presne tá odpoveď, ktorú chcete počuť, ale pre 100% fungovanie nových modelov je pravdepodobne potrebné navštíviť servis a aktualizovať SW auta.
Také máme info
Flugzeug
Voyager
Možnosti
Viem že toto je riešenie.
Zabralo to ako jediné pri mojej S23U. Problém je že kým opravili chybu trvalo to viac ako pol roka. Podľa toho kúpim S24 teraz, alebo o pár mesiacov neskôr až bude update od škodovky. Firemné auto nemám šancu vymeniť a prácu kvôli telefónu tiež nebudem meniť.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Podľa informácií, ktoré máme my k dispozícii, tak Škoda (a aj ostatné značky VW Group) by už mali mať nový SW pripravený.

Ale rozhodne by som skúsil zavolať do Vášho servisu, či už novým SW disponujú 🙂
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ako piše Peter,android auto mal problemy s parovanim novych modelov(nova nadstavba,android)automobilky by mali aktualizovat softwer na svojich modeloch👍🖐
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Ahoj, ako niekto kto ma prístup k vwag sw tak software je vo validacii, mozes čakať tak 4-6 mesiacov kým to bude nasadené. Aktuálne sa finišuje O4FL
Flugzeug
Voyager
Možnosti

Presne takto to bolo aj pri S23ULTRA, SW s opravou bol až na jeseň.
Preto som pisal ze idealne vyskusat na niekoho telefone, bohuzial osobne nepoznam nikoho s S24Ultra. Zastavil som som sa dnes v autorizovanom servise Skoda, nemaju informacie o aktualizacii ktora by riesila tento konretny problem (co ale neznamena ze nie je v priprave).

Pri S23U mi v Skode opakovane hovorili ze je to problem telefonu (napriek tomu ze v inych autach fungovala dobre), az nakoniec po aktualizacii infotainmentu v aute to zacalo fungovat.

0 Like
Flugzeug
Voyager
Možnosti

Ano, suhlasim.
Preto sa pytam na skusenosti pripadne hladam niekoho kto je ochotny vyskusat.
Zo skusenosti viem ze automobilkam trvaju opravy SW vzdy dlho.

0 Like
Flugzeug
Voyager
Možnosti

Pisal som nizsie, o takejto oprave v autorizovanom servise nic nevedia.
Aktualizacie vychadzaju priebezne, a pokial nevyjdu, nemaju pristup k popisu co ktory update opravuje.

Jedina cesta je realne to vyskusat alebo najst niekoho kto potvrdi/vyvrati.
Bez toho nebudem predavat SS23U a nasledne kupovat S24U, kedze ako som pisal AA je pre mna jedna z klucovych veci.

0 Like
Řešení
Kacmarpet
Pioneer
Možnosti

Pozdravujem. Ja mám škoda octavia 4, AA funguje s S24 Ultra bezproblémovo.