Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

ANDROID 15 ONE UI 7

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 12-04-2025 10:07 AM)
263 Προβολές σελίδας
billpichas
Pioneer
Επιλογές
Μετά την αναβάθμιση σε one ui7 παρατήρησα ότι η φόρτιση της μπαταρίας σταματάει στο 99%. 
11 Απαντήσεις
elenaki91
Pathfinder
Επιλογές
Καλημέρα, εμένα κανονικά φορτίζει μέχρι το 100
billpichas
Pioneer
Επιλογές
Στην ρύθμιση προστασία μπαταριας τι έχεις επιλέξει??
ConstantineF
Troubleshooter
Επιλογές
Λογικά έχεις το basic?
Όταν το φορτίζω στο 100% και το ξεχνάω λίγο στη πρίζα το βρίσκω 99% αν είμαι on time, 100% (oneui 6.1 A55)1744447552992.jpg
billpichas
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα. Παιδιά οποία ρύθμιση και να βάλω η φόρτιση σταματάει στο 99%. Έχει άλλος το ίδιο θέμα? Ξέρεις κανείς κάτι γι αυτό?
Αχι78
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα εγώ πάλι βλέπω μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία το φορτισα εχθες τι βραδυ δεν έχω κάνει χρήση μέχρι τώρα 10λεπτα το πρωι διάβασα τις ειδήσεις και μίλησα 2 τηλ 6 λεπτά ή μπαταρία έχει πάει 78% από τις 4:30 το πρωι
billpichas
Pioneer
Επιλογές
Και εγώ πέραν του ότι φτάνει μέχρι 99%, παρατήρησα ότι έχει αυξηθεί σημαντικά η κατανάλωση
Αχι78
Journeyman
Επιλογές
Ίσως γίνεται μέχρι το σύστημα μάθει εκ νεου τις συνήθειες μας όσο για το 99% όταν το βάζουμε να φορτίσει φτάνει στο 100% εαν συνεχίσει να φορτίζει παει στο 99% και μετά ξανά στο 100%.αυτο γίνεται για τν προστασία της μπαταρίας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν παγώνει στο 99%.Δες στις πληροφορίες μπαταριας την υγεία και πόσο τις % δείχνει πέρα της ένδειξης
billpichas
Pioneer
Επιλογές
Στις πληροφορίες μπαταριας φαίνεται ότι η φόρτιση σταματάει στο 99%
Αχι78
Journeyman
Επιλογές
Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τον γνωστό leakster Ice Universe, αρκετοί χρήστες των Galaxy S24 στη Νότια Κορέα αντιμετώπισαν πρόβλημα ξεκλειδώματος των συσκευών τους μετά την ενημέρωση. Αυτό θεωρείται αρκετά σοβαρό bug ώστε να δικαιολογεί το πάγωμα της αναβάθμισης. Παράλληλα, προβλήματα με την κατανάλωση μπαταρίας εντοπίστηκαν επίσης, σύμφωνα με κορεατικά μέσα.

Το διάβασα μόλις τωρα