Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Τζαμακι

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-03-2025 12:29 PM)
95 Προβολές σελίδας
Vanessa828
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα.Καπου ειδα ενα ποστ που υπήρχε πρόβλημα με το δακτυλικο αποτύπωμα εξαιτιας του τζαμιού. Δεν το βρίσκω οπότε ξαναρωτάω.Γιατι δεν δουλεύει??Το ίδιο τζαμακι ειχα βάλει και στο S21 και δεν υπήρχε πρόβλημα. 
6 Απαντήσεις
Επιλογές
Υπάρχει περίπτωση ανάλογα με το τζάμι λόγο του ότι το δακτυλικο αποτύπωμα στα S είναι υπερηχητικό και όχι οπτικό ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά με συγκεκριμένα τζαμακια. Αν και πλέον λειτουργεί στα περισσότερα
Vanessa828
Explorer
Επιλογές
Άρα τι να κανω?τι τζαμακι να βαλω?
Vade
Helping Hand
Επιλογές
Να βάλεις κάποιο επώνυμο οχι απο σειν ή τεμου. Όπως και να αναγράφεται στο κουτί ότι υποστηρίζει το δακτυλικο αποτύπωμα. Εγω στο S24 χρησιμοποιώ spigen πολύ καλό
Vanessa828
Explorer
Επιλογές
Επώνυμο εβαλα από το public,35 ευρω.Δεν θυμαμαι την μαρκα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δοκίμασε να διαγράψεις τα δακτυλικά, και να τα ξαναπεράσεις αφού έχεις βάλει το τζαμακι.
Και εγώ είχα παρατηρήσει ότι με της ίδιας μάρκας τζαμακι, ίδιο μοντέλο, παλιά δεν δουλεύει και τώρα δουλεύει. Μπορεί από φουρνιά σε φουρνιά μα τα βελτιώνουν και τωρα να σου έτυχε παλιάς φουρνιάς.
Makiss91
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα και από μένα, και εγω άλλαξα τζαμακι (υπήρχαν στην συσκευασία 2 όμοια), χρειάστηκε να διαγράψω και να ξαναπεράσω τα απωτυπωματα