Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα με samsung galaxy s24 ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 01-04-2024 02:47 AM)
944 Προβολές σελίδας
george1988q
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα σας παιδιά έχω το samsung galaxy s24 ultra 2 μέρες και παρατήρησα τα εξής θέματα 

1.Οταν χρησιμοποιω την καμερα ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα 3 λεπτών είναι λογικό αυτό?Έκανα και την αναβάθμιση και όλα όσα γράφουν αλλά συνεχίζει το πρόβλημα.

2.Παρατηρησα στην καμερα όταν κάνω zoom από 1χ στα 3χ και 5χ shift image δηλαδή μετακινεί το αντικείμενο και χαλάει η ανάλυση το κάνει εσας αυτό?Στην samsung Ινδίας διάβασα ότι το θεωρούν πρόβλημα και έγιναν αντικατάστασεις το ίδιο και σε Ευρώπη,όμως όχι σε όλους εδώ Ελλάδα τι ισχύει?
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Γεια σας,

Έχω το Samsung Galaxy S24 Ultra από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και μέχρι την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση του Απριλίου, δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, μετά την αναβάθμιση, το τηλέφωνο άρχισε να ζεσταίνεται υπερβολικά, κυρίως όταν ανοίγω την κάμερα χωρίς να τραβάω κάτι. Επίσης, κάποιες φορές ζεσταίνεται μετά από επανεκκίνηση και γενικά σε άσχετο χρόνο. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στην κάμερα, σε σημείο που ενοχλεί να το ακουμπάς.

Προσπάθησα να βελτιώσω την κατάσταση με το light performance και την εξοικονόμηση ενέργειας, και πράγματι το τηλέφωνο ζεσταίνεται λιγότερο, αλλά το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς.

Ότι αναφέρεις με το ζουμ έχω δει όντως κάποια αλλοίωση.

Είμαι έκπληκτος που δεν υπάρχουν πολλές αναφορές για αυτό το πρόβλημα. Σκέφτομαι να πάω το τηλέφωνο σε ένα τεχνικό, αλλά αν δεν βγάλω άκρη, μάλλον θα το πουλήσω, κάτι που θα ήταν κρίμα, καθώς έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Γενικά ότι πρόβλημα αναφέρεις το έχω.. #Samsung #GalaxyS24Ultra #heatingissues #techproblems
george1988q
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα σας μήπως έχει και εσένα σε χαμηλή φωτεινότητα το θέμα με κοκκωδη οθόνη?Μπορείς να μου πεις 20240407_201526_1000003941_1712510132.jpg
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλησπέρα! Μπορείς να μπεις στο site της samsung https://www.samsung.com/gr ​ , να επικοινωνήσεις μέσω chat και να πατήσεις την επιλογή 'Τεχνική Υποστήριξη', ώστε να σε εξυπηρετήσουν πλήρως από εκεί. Εναλλακτικά μπορείς να επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο service της Samsung ώστε να ελέγξουν την συσκευή σου και να σε ενημερώσουν σχετικά. Μπορείς να βρεις το πλησιέστερο που σε εξυπηρετεί εδώ  https://www.samsung.com/gr/support/service-center/

Στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Γειά σου, όχι δεν το έχω αυτό. Μόνο πρόβλημα με την θερμοκρασία και ότι αυτό συνεπάγεται
george1988q
Pioneer
Επιλογές
Τους το έδειξα μέσω αλλού κινητού που έχω σε live κλήση και μου είπαν να το πάω σε σέρβις το οποίο σέρβις είναι 300 χιλιόμετρα να πάω και να έρθω.Τελος πάντων μου είπαν από το σέρβις να το πάω εκεί να το ανοίξουν καινούργιο κινητό και θα μου έκαναν αντικατάσταση οθόνης η νέα συσκευή αν το κρίνουν ελαττωματικό.Τους λέω ρε παιδιά καινούργιο κινητό να το ανοίξετε να τι κάνετε βίδες 8 ημερών συσκευή και αν μετά μου πείτε δεν το αλλάζετε τι γίνεται?Αυτό το πρόβλημα το κάνει σε 0 φωτισμό σε σκοτεινό δωμάτιο για δοκιμάστε να δείτε ίσως το έχει και εσάς σχεδόν τα μισά και πάνω το έχουν.Παντως όσες φορές έχω χρειαστεί εγγύηση στην samsung είχα θέματα έπρεπε να τρέχω στον συνήγορο του καταναλωτή για να δικαιωθω μόνο στην χώρα μας αυτά σε άλλες χώρες τους δίνουν επιστροφή χρημάτων η συσκευής είτε έχει είτε δεν έχει πρόβλημα βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία εντός 15 ημερων
Nick_s24ultra
Pioneer
Επιλογές
Καλησπερα φιλε μου συμφωνω απολυτα οτι δεν βγαζεις ακρη εμενα μολις κανω επανεκινηση αμεσως ριχνει την φωτεινοτητα και ανεβαζει θερμοκρασια στο φουλ. Επισης εγω εχω το εξης δεν λειτουργει η selfie σκεψου ανοιγω την καμερα κολλαει και επανερχεται και αν προσπαθω να βγαλω φωτογραφια μου λεει σφαλμα καμερας και τερματιζει. Εχω κανει wipe cache particion εχω κατεβασει την gcam εχω μπει σε safe mode δεν φτιαχνει με τιποτα. Το πηγα στο service το ειδαν μου λενε κανε επαναφροα εκανα επαναφορα εφτιαξε και μετα απο μια εβδομαδα ξαναχαλαδε για να καταλαβεις το ξαναπαω μου λεει περιμενε ενα update που θα γινει για την εφαρμογη της καμερας μεσα στο Απριλιο και αν δεν φτιαξει φερτο να το ελεγξουμε ξανα οτι να ναι....ο Απριλιος αυριο τελειωνει και τιποτα ακομα εξαιρετικο service της samsung
george1988q
Pioneer
Επιλογές
Πωωω απίστευτα πράγματα
Nick_s24ultra
Pioneer
Επιλογές
Αστο φιλε μου εξαιρετικο service κινητο αξιας 1700 ευρω....τι να πω πραγματικα
george1988q
Pioneer
Επιλογές
Ντροπή τους ή τελευταία φορά είναι όμως.Καθε φορά ελαττώματα εχουν