Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλησπέρα. Νομίζω ότι είναι ίδια περίπτωση με το δικό μου κινητό. Μετά από λίγο καιρό αγοράς εμφάνισε σημάδι στην οθόνη το οποίο αγγίζοντας το δεν φαινόταν να χρατζουναει ήταν κάτι εσωτερικό. Και σε μένα φαίνεται όταν είναι σβηστή η οθόνη ή σε dark mode ή όταν είναι βρώμικη από δαχτυλιές. Εγώ το πήγα σε σέρβις κινητών και μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται. Λυπάμαι που θα το πω αλλά γενικά οι εταιρείες μας κοροϊδεύουν κανονικότατα και καλά gorilla glass victus και παπαριες. Το παλιό μου s9plus έχει πολύ πιο ανθεκτική οθόνη.
Τώρα αναγκαστικά πρέπει να το πας σε κάποιο σέρβις να δεις τι θα σου πουν μπορεί να χρειαστεί αλλαγή οθόνης γενικά να βάζεις τζαμακι ή μια μεμβράνη γτ δεν είναι να το ρισκάρεις εγώ με το α34 έχω σπάσει 2 3 τζαμακια να ναι καλά τα τζαμακια και δεν έπαθε κάτι ή οθόνη...
Ότι τζαμακι και να έχει από τη μάνα του πάντα βάζουμε τζαμακι εγώ με Α34 τζαμακι και 360 θήκη.. Είμαστε καλά; με 1000 και ευρώ κινητό δεν βάζετε τζαμακια;;; τι να πω