Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Γρατζουνιά??!!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 24-03-2024 05:33 PM)
260 Προβολές σελίδας
AlexGThess
Pioneer
Επιλογές
Μόλις είδα ένα σημάδι στην οθόνη του s24 μου... 😢😢

Με ανοιχτή οθόνη δεν φαίνεται τίποτα, μόνο σε σβηστή, και επίσης δεν γρατζουναει καθόλου από έξω, φαίνεται σαν να είναι κάτι εσωτερικό... 

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι και αν μπορώ να το διορθώσω κάπως; 

Η εγγύηση να φανταστώ δεν θα το καλύπτει ε; 

image

image

7 Απαντήσεις
AlexGThess
Pioneer
Επιλογές
Που να μην είχαμε και gorilla armor... 😕
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Γιατί δεν φοράτε τζαμακι προστασίας ρε παίδες; και μάλιστα σε τέτοιες κινητάρες θησαυροφυλάκια;;;
AlexGThess
Pioneer
Επιλογές
Γιατί πίστεψα την samsung ότι το νέο σούπερ ντουπερ τζαμακι μας Armor δεν γρατζουνιεται.....

Αν και ξαναλέω είναι περίεργη "γρατζουνιά", από έξω δεν σκαλώνει το νύχι δλδ, σαν να είναι εσωτερικό κάτι μου φαίνεται
manoslve
Hotshot
Επιλογές
Καλησπέρα. Νομίζω ότι είναι ίδια περίπτωση με το δικό μου κινητό. Μετά από λίγο καιρό αγοράς εμφάνισε σημάδι στην οθόνη το οποίο αγγίζοντας το δεν φαινόταν να χρατζουναει ήταν κάτι εσωτερικό. Και σε μένα φαίνεται όταν είναι σβηστή η οθόνη ή σε dark mode ή όταν είναι βρώμικη από δαχτυλιές. Εγώ το πήγα σε σέρβις κινητών και μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται. Λυπάμαι που θα το πω αλλά γενικά οι εταιρείες μας κοροϊδεύουν κανονικότατα και καλά gorilla glass victus και παπαριες. Το παλιό μου s9plus έχει πολύ πιο ανθεκτική οθόνη.
Joanne_a34
Big Cheese
Επιλογές
Τώρα αναγκαστικά πρέπει να το πας σε κάποιο σέρβις να δεις τι θα σου πουν μπορεί να χρειαστεί αλλαγή οθόνης γενικά να βάζεις τζαμακι ή μια μεμβράνη γτ δεν είναι να το ρισκάρεις εγώ με το α34 έχω σπάσει 2 3 τζαμακια να ναι καλά τα τζαμακια και δεν έπαθε κάτι ή οθόνη...
AlexGThess
Pioneer
Επιλογές
Έβαλα ένα τζαμακι τώρα και την κρύβει οκ δεν φαίνεται οπότε έφυγαν τα OSD μου 🤣

Αλλά παραμένω απογοητευμένος από το Armor τάχα τζαμακι μας... 😢
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Ότι τζαμακι και να έχει από τη μάνα του πάντα βάζουμε τζαμακι εγώ με Α34 τζαμακι και 360 θήκη.. Είμαστε καλά; με 1000 και ευρώ κινητό δεν βάζετε τζαμακια;;; τι να πω