Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Γνωμες

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 31-03-2025 12:51 AM)
138 Προβολές σελίδας
φιφικος
Navigator
Επιλογές
Παιδιά τα φώτα σας ανάμεσα στο s24u και το s25u.
Ποιο από τα 2 λέτε?! 
19 Απαντήσεις
Johnny2000
Pathfinder
Επιλογές
Ανάλογα πόσα θες να δώσεις. Αν είναι να σκάσεις το 1000ρικο τότε πάνε στο 25αρι.
Εχει το νεότερο επεξεργαστή snapdragon elite. Να φανταστείς ξεπερνάει σε απόδοση και τον bionic τξς apple.
Εχει επισης εργονομικό-βολικο design. Σαν χρήστης του s24 ultra δεν μου κάθεται καλά στο χέρι και με κουράζει. Μια θήκη είναι αναγκαία. Δοκίμασα το s25 και μου φάνηκε παρα πολύ βολικό στο χέρι.
Υπάρχουν βελτιώσεις στην κάμερα του s25 λόγω βελτιώσεων που κάνανε στο software.
Σε Μπαταρια και οθόνη είναι περίπου ίδια.
Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις είναι στο oneui7 όπου η Samsung έκανε παπάδες. Ωστόσο θα ρθει το update την άλλη βδομάδα στα 24ρα εκτός αν αλλάξουν οι κορεατες γνώμη πάλι...
Σε περίπτωση όπου δε σε απασχολούν όλα αυτά, πάνε στο s24u. Παραμένει μια εξαιρετική συσκευή όπου θα χει πέσει η τιμή της. Να φανταστείς το χω απ το Δεκέμβρη, δεν παρατήρησα κάποια προβλήματα. Δουλεύει σφαιρα
Vade
Helping Hand
Επιλογές
Πολύ μικρές οι διαφορές. Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις πανω απο 2 χρόνια παρε το 25 αλλιώς πανε στο 24
φιφικος
Navigator
Επιλογές
Γενικότερα τα κινητά μ τα κρατάω δλδ τωρα ρχω 6 χρόνια το α70. Δεν ξέρω πολλά από κιν οπότε όλα αυτά μ φντ άγνωστα!
Εγω δεν παίζω παιχνίδια θελω καλή κάμερα λόγω επαγγελματος οπότε είμαι σε αυτά τα 2, οποίο κιν πάρω θα το κρατήσω σγρα καμμια 5 χρόνια οπότε θέλω ν ξερω κ στην παροδο του χρόνου πιο θα αντέξει
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Και τα δύο είναι πολύ καλά κινητά.
Και τα δύο έχουν καλές κάμερες.
Και τα δύο θα τα αγοράσεις (τουλάχιστον) στο 1000ρικο, αλλά και παραπάνω αν επιλέξεις π.χ το S25 Ultra.
Και τα δύο έχουν υποστήριξη Software Updates 7 χρόνια.

Συμπέρασμα.
Ότι και "αν" αγοράσεις, σε αυτή την κατηγορία είναι 100% άχαστη αγορά!😉
φιφικος
Navigator
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου, θα ήθελα να σε ρωτήσω γνώμη για s24plus αντί για ultra γιατί δεν ξέρω για τις γωνίες αν θα με βολέψουν, Σε θέμα κάμερας και αντοχή στο χρόνο για το s24plus
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Και εδώ το S24 Plus είναι κορυφαίο μοντέλο και άρα αγοράζεις δίχως δεύτερη σκέψη. Οποιαδήποτε μικρή διαφορά υπάρχει στη κάμερα (κυρίως στο ζουμ, και πιστεύω καταλαβαίνεις το γιατί) δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου! Η αντοχή στο χρόνο δεν θα σε επηρεάσει, γιατί και εδώ θα έχεις 7 χρόνια updates… οπότε. 🤷

Η περιβόητη γωνία, που τώρα για κάποιο λόγο θεωρείται ξαφνικά θέμα. Δεν το λέω για σένα προφανώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά ο κόσμος γκρινιάζει, ενώ τόσα χρόνια δεν είχε θέμα με τα Ultra και Note, και τώρα ξαφνικά δεν μπορούν να τα κρατήσουν. 🤔

Τέλος πάντων, το θέμα γωνιών είναι καθαρά το πώς σε βολεύει εσένα, και το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις να κρατήσεις ένα οποιοδήποτε μοντέλο Ultra για να καταλάβεις αν σε βολεύει ή όχι!
Δοκίμασε τα S22 Ultra - S23 Ultra και S24 Ultra αν έχεις τρόπο, και μετά αποφασίζεις. 👌
φιφικος
Navigator
Επιλογές
Και εγώ βλέπω Ότι έχουνε πολύ μικρές διαφορές στις κάμερες και εκει είναι που κάνω 2ες σκέψεις αν αξίζει να δώσω και να πάρω το ultra σε περίπτωση που με βολέψουν οι γωνίες ή όχι, από την άλλη λες δίνει πχ 850 για το plus δώσε 1000αρικο και πάρε το ultra κλτρα!
Τωρα στο ζουμ δεν με νοιάζει αν θα μ κνει 50χ ζουμ και θα μ δείχνει καλύτερα το φεγγάρι πχ!
Εγω κοιτάζω να βγάζω ως επαγγελματίας άκρων καλές φωτογραφίες ρεαλιστικές κτλβνεος πως το λέω , το ποσο ζουμ θα κάνει δεν με ενδιαφέρει.
Καο το άλλο ερώτημα μου είναι που είδα βιντεακια για το αν θα πάρει το android 15 ή το 16 αυτό σε τι θα επηρεάσει τα κινητά?!
Είμαι άσχετη εντελώς! Το δηλώνω 🙆🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
pinokio77
Navigator
Επιλογές
Θα βάλεις υπόψη ότι κάποιες εφαρμογές που δουλεύουν με Al απο Δεκέμβρη θα αρχίσει οι συνδρομή σύμφωνα με τα λεγόμενα της samsung τώρα πιες θα ειναι δωρεάν κάνεις δεν ξέρει
φιφικος
Navigator
Επιλογές
Καλησπέρα Πινόκιο! Ποιες εφαρμογές δουλεύουν με ai και τι είναι αυτό?