Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Živé titulky

(Téma vytvořeno: 04-02-2024 04:13 PM)
1303 Zobrazení
Hlušounek
Explorer
Možnosti

Nevíte náhodou, kdy bude dostupný český jazykový balíček, aby se daly využívat aplikace Tlumočník a Živé titulky? 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Hlušounek
co mám informace ze včerejší akce Samsungu, mělo by to být během měsíce března. Ale je to jak s aktualizacemi, po cestě se může něco "pokazit" a zmíněné uvedení se zdrží. Ale toto pololetí se určitě dočkáme.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Hlušounek
co mám informace ze včerejší akce Samsungu, mělo by to být během měsíce března. Ale je to jak s aktualizacemi, po cestě se může něco "pokazit" a zmíněné uvedení se zdrží. Ale toto pololetí se určitě dočkáme.

Hlušounek
Explorer
Možnosti
Díky moc za info, které mě potěšilo. To víte, jsem hluchá jako poleno, se mi to bude moc hodit a konečně budu vědět o čem je řeč v podcastech apod.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Uvidíme, jak moc vymakané to bude 😉 ale simultánní překlad během hovoru v reálném čase funguje v jiných jazycích překvapivě dobře.

0 Like
Hlušounek
Explorer
Možnosti
To by pro mě bylo ideální, abych byla aspoň v obraze. Zbytek si domyslím :-), jelikož jsem sice hluchá, ale ne tupá 🙂
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
A nevíte jestli to přijde i na starší One UI 5.1?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
S vysokou pravděpodobností ne. Po řadě S24 to má přijít na omezený počet telefonů (řada S23, Flip5, Fold5) a ty už mají One UI 6.0 minimálně.

0 Like
Hlušounek
Explorer
Možnosti
Tak zatím nic. Objevila se pouze němčina.
0 Like
Hlušounek
Explorer
Možnosti
Necháme se překvapit. Zatím dorazila jen němčina.
0 Like
bul-yong
Explorer
Možnosti

Tohle není Apríl - jak to vypadá s češtinou?

0 Like