Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Type-c - hdmi

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-04-2023 07:22 PM)
263 Megtekintések
ThomasWeedman
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! 
Van egy olyan problémám, hogy nem tudom használni a telefont hdmi kábellel. Először azt hittem a kábel nem jó, ezért vettem egy samsung multiportot 25-ért.
A probléma ugyanaz: csatlakoztatom a kijelzőhöz, (többel is próbáltam) elkezdi tükrözi a kepet, de nem túl folyamatos a kép, valamint az sem teszik h tölteni akarja a monitort a telefon. Kikapcsolni nem lehet, valamint az usb vezérlő megváltoztatására nincs lehetőség.
Ha dexre átmegyek, ott elég folyamatos a kép, de pár mp után leválasztja a kijelzőt.
Fontos lenne a folyamatos átvitel. Kérlek segítsetek, nem tudom már mit tegyek...

5 Válaszok
ThomasWeedman
Apprentice
Beállítások
S23 Ultra 512 a készülék
0 tetszik
ThomasWeedman
Apprentice
Beállítások
.Screenshot_20230419_190154_Settings.jpgScreenshot_20230419_190158_Settings.jpgScreenshot_20230419_190203_Settings.jpgScreenshot_20230419_190207_Settings.jpg
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Mi a kijelző pontos neve, amihez csatlakoztatni próbálod?

Illetve erről a multiportról beszélünk?
https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/multiport-adapter-p3200-ee-p3200bjegww/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

ThomasWeedman
Apprentice
Beállítások
sony bravia kd65xf7096
Megpróbáltam ezzel is:
Samsung LE26C450E1W
Multiport:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-multiport-adapter-csatlakoz%C3%B3-1343096.html?ga_quer...
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Mindegyik HDMI portjukban ugyanez történik?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik