Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S23 sms hang

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-01-2024 05:14 PM)
666 Megtekintések
Szabi70
Apprentice
Beállítások

Segítséget szeretnék kérni,sms hang egyedi beállítására S23 készüléken. Sajnos úgy nem működik,ahogy a régebbi Samsung telefonon működött. Ha van valakinek tapasztalata ebben kérem adjon tanácsot,mert eddig ez simán ment,de most valahogy nem találom a megoldást!

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Egyedi hangot az Üzenetek appban vagy a Beállításokban is be tudsz állítani. Beállítások>Értesítések>Alkalmazások értesítései> Üzenetek app>Értesítéskategóriák. A hangot érdemes a fájlkezelőben Notifications nevű mappába helyezni.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
6 Válaszok
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Egyedi hangot az Üzenetek appban vagy a Beállításokban is be tudsz állítani. Beállítások>Értesítések>Alkalmazások értesítései> Üzenetek app>Értesítéskategóriák. A hangot érdemes a fájlkezelőben Notifications nevű mappába helyezni.
0 tetszik
Szabi70
Apprentice
Beállítások

Nagyon köszönöm,így sikerült! Jól megbonyolították!

EpatheEpa
Journeyman
Beállítások

Üdv!

Most vettem egy s23 ultrát de nekem itt: Beállítások>Értesítések>Alkalmazások értesítései> Üzenetek app> nincs Értesítéskategóriák menüpont.

Több, mint 1 órája szenvedek vele de nem tudom az smseket külön hangra tenni.

Ez rendkívül fontos mert az sms ek súlya ezerszeres egy emailhoz képest. 12 email fiókkal 2 percente jön egy reklám, de ha a riasztó smst küld, hogy betörtek az nem ugyanaz a prioritás. 😞

Van erre megoldás?

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, azóta a 6.1-es One UI megváltozott, van lehetőség visszahozni a kategóriákat: beállítások, értesítések, speciális beállítások:Screenshot_20240502_214246_Settings_1000012887_1714678966.png
EpatheEpa
Journeyman
Beállítások
Köszi!!! Nem értem ezt a Samsungot. Ez most mi, ha nem direkt szivatás? 🙂
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
a One UI 6.1-ben több helyen érződik, hogy próbálják egyszerűsíteni a beállításokat, sok felhasználónak bőven elég az a megoldás, hogy nem állítja kategóriánként, szerintem ez állhat a háttérben😊