Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hangszóró és mikrofon

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-10-2024 07:40 PM)
109 Megtekintések
Laxuss
Apprentice
Beállítások
Sziasztok!

Sokszor fülhallgatóval telefonálok metrón/buszon stb. és ilyenkor alig hallanak a túloldalon a külső zajok miatt, mivel a zajokat megpróbálja kiszűrni a fülhallagtó mikrofonja, ezáltal nekem szinte kiabálnom kell, hogy halljon az akivel telefonálok.
Lehetséges e a ki- és bemenetet külön kezelni a telefonon, hogy a hangszórót a fülhallgató használja, a mikrofont pedig a telefon, így bele tudnék beszélni közvetlen a telefon mikrofon bemenetébe? 
Esetleg hol lehet ilyen fejlesztési javaslatot tenni a samsungnak, ha nem lenne ilyen feature, hátha fontolóra veszik? :face-with-tears-of-joy:
Válaszokat előre köszi :smiling-face: 
6 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Amennyiben a füles vezeték nélküli, úgy van megoldás a problémádra, kapásból 2 lehetőséggel is.
Bluetooth eszközöknél, a csatlakoztatott eszközöknél meg lehet adni, hogy az eszköz milyen funkciókat lásson el, hívás, zene lejátszás esetleg beviteli eszköz legyen.
Kikapcsolod a hívást, és onnantól kezdve a füles nem fog részt venni a hívásban.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ezt így éred el.Screenshot_20241021_195836_Settings_1000071012_1729533517.pngScreenshot_20241021_195843_Settings_1000071013_1729533524.png
0 tetszik
Laxuss
Apprentice
Beállítások
Szia. Igen vezeték nélküli. Tehát kimeneti eszköz a füles lesz, a bemeneti pedig a telefon mikrofonja?
Laxuss
Apprentice
Beállítások
Teszteltem és az az opció kikapcsolja teljesen a fülest a telefonálásnál. Sajnos nem találtam olyan megoldást, hogy a hang fülesből jöjjön, a mikrofon pedig a telefon mikrofonja legyen. Így ki kell vennem az egyik fülest és abba beszélni mert ott a mikrofon : D
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Erre van talán a másik lehetőség.
Amikor hívásban vagy, a hívás közben van pár menü, ezek között a Bluetooth kiírja ha bluetooth eszköz használva van hívás közben, itt le tudod csatlakoztatni az eszközt a hívás idejére.
Ha ez se működik, akkor még körbejárom a témát majd.zw2prl1ndtl21_1000071016_1729534060.jpg
0 tetszik
Laxuss
Apprentice
Beállítások
Elég bosszantó és körülményes lenne folyton ki-be kapcsolgatni beszélgetés közben. Azt hittem van valami olyan feature mint a teams-nél, hogy külön lehet állítani a hangszórót és a mikrofont, de szerintem nincs ilyen lehetőség. Köszönöm a gyors válaszokat :smiling-face:
0 tetszik