Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Zašifrovaní telefonu S23 Ultra před prodejem

(Téma vytvořeno: 12-01-2024 04:56 AM)
381 Zobrazení
Jetra
Navigator
Možnosti
Mám dotaz - před prodejem telefonu jsem vždy zašifroval úložiště před factory resetem. U telefonu S23U se mi nedaří tuto funkci najít. Prosím o radu, předem díky.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, je to malinko jinak, než píše @FRENKY22 . Dnes se telefony šifrují automaticky, dříve jen na vyžádání.

Factory reset, pokud ho provedete z nabídky Nastavení, udělá všechno za vás, včetně odebrání všech účtů. Pokud byste ale dělal FR z recovery, musely by se při příští instalaci zadat přihlašovací údaje k předchozímu účtu. Na druhou stranu samotný FR udělá jen poměrně hloupé smazání dat, tajné služby by se k nim dostaly (nebýt toho šifrování).

Když to shrnu do jedné věty: udělejte factory reset z nabídky Nastavení a dál nemusíte nic řešit.

P.S. Ptáte se přes nákupem S24 nebo jdete do Folda?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Factory reset se o vše "postará"..nemusíte nic extra šifrovat...FR to smaže komplet. Jen nezapomente odebrat predem google účet.

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, je to malinko jinak, než píše @FRENKY22 . Dnes se telefony šifrují automaticky, dříve jen na vyžádání.

Factory reset, pokud ho provedete z nabídky Nastavení, udělá všechno za vás, včetně odebrání všech účtů. Pokud byste ale dělal FR z recovery, musely by se při příští instalaci zadat přihlašovací údaje k předchozímu účtu. Na druhou stranu samotný FR udělá jen poměrně hloupé smazání dat, tajné služby by se k nim dostaly (nebýt toho šifrování).

Když to shrnu do jedné věty: udělejte factory reset z nabídky Nastavení a dál nemusíte nic řešit.

P.S. Ptáte se přes nákupem S24 nebo jdete do Folda?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Jetra
Navigator
Možnosti
Díky za vysvětlení. Předpokládám, dle mojí tradice, že bude opět S24U 😉