Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vypínání displeje během videa

(Téma vytvořeno: 12-04-2024 09:34 PM)
953 Zobrazení
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Tak bych poprosil o další radu zkušenější Samsungáře.. 

Po updatu na OUI 6.1 se při sledování videí např. Instagramu prostě jen tak vypne/uzamkne displej.

Nikde jsem nic neměnil, nepřenastavoval, pouze provedl aktualizaci Androidu.

Je to nějaká novinka, která je potřeba někde v aplikacích nebo nastaveních upravovat? 
Nebo další bug??

Šnek? Nebo někdo z mágů tu ještě je? 
Jste vůbec někdo v kontaktu se Samsungem? Řeší někdo tyhle otravný chyby s českým Samsung zastoupením?

7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Maras86 

fajnSnek k Vašim službám 🐌 Ověřím to zítra na svém Tab S9+, protože na S24 Ultra se mi to neděje. Pokud se projeví i u mě, budu chybu reportovat do Samsungu. Díky za podnět a prosím o trpělivost.

Jediné co mě napadá na první dobrou je zkontrolovat, případně znovu zapnout a vypnout Během prohl. nechat zap. obrb. - je to v Časový limit displeje

fajn-Snek-podpis-B

Maras86
Pathfinder
Možnosti
Bylo zapnuté, vyzkouším, díky šneku1712955559341.jpg
0 Like
alvinjoint
Journeyman
Možnosti
Taky se mi to děje na One UI 6.0, jenom u Instagramu. Btw Youtube je úplně opačný příklad a to zůstane zapnutý klidně celou noc 😅
Libb
MegaStar
Možnosti

S23 nemám, zkusil jsem to na Tab S9, nechal jsem jet ty nesmysly na IG asi 10 minut a pořád to drželo zapnutý displej. Pak jsem zkusil, jestli není nějaká aktualizace a byla, ale i po ní je všechno v pořádku. Jakmile jsem opustil videa, displej se vypnul podle nastavení.

Problém bude buď přímo u S23 a nebo jen u tebe. Zkus vymazat cache a možná i data aplikace Instagram, případně celého systému. Návod najdeš třeba zde: https://www.svetandroida.cz/jak-vycistit-cache-telefon-android-navod/ 

Samsung S24 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB |Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds / Buds2 / Buds2 Pro / Buds3 Pro

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
toto bude asi bohužiaľ jedna z vecí medzi nebom a instagramom.
Pravidelne na to čítam dotazy na reddite či už ide o S23, S20, Pixely a pod.
V prvom kroku si skúste odsledovať ako dlho Vám obrazovka vydrží zapnutá. Užívatelia sa zvyknú sťažovať, že bez rozdielu aký časový interval nastavia (kratší alebo dlhši), tak pri Instagrame sa obrazovka vypne po 1 minúte.
Následne môžete skúsiť cez nastavenia/aplikácie/Instagram/úložisko zmazať appke vyrovnávaciu pamäť a dáta. Ak nedôjde k náprave skúste cez nastavenia/aplikácie/Instagram/batéria nastaviť neobmedzený prístup k batérii (toto tiež niekomu zaberie a inému nie) a prípadne aj skontrolujte cez nastavenia/starostlivosť o zariadenie/batéria/limity používania na pozadí, či nie je Instagram medzi spiacimi aplikáciami.
Ak nič z uvedeného nepomôže, ale nastavením doby zapnutej obrazovky viete predĺžiť čás zapnutej obrazovky v Instagrame skúsil by som vytvoriť rutinu, ktorá Vám pri spustení aplikácie Instagram prepne čas zapnutej obrazovky na maximum. Ak však nastavenie času zapnutej obrazovky nebude mať u Vás vplyv na Instagram, tak to už bude na tvrdý boj s intagramom, kde môžete skúsiť nejakú staršiu verziu Instagramu, skúsiť si vytvoriť nejakú rutinu cez routines plus s dotykovým makrom, skúsiť prezerať Instagram v režime rozdelenej obrazovky alebo čakať či to nejaký update fixne.
V poslednom kroku tento bug určite hláste Mete a dajte nám prosím vedieť, či Vám niečo z uvedeného pomohlo.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas vyskusajte vymazať vyrovnavaciu pamäť appky Insta, popripade cache v zariadení podla popisu u Libba.
0 Like
gabcaN
Journeyman
Možnosti
Já to třeba zapnuté mám ale stejně pokud nedám video na celou obrazovku ale koukám jen při projíždění hlavní stránky tak se mi taky zamkne S23ultra někdy se mi to stává i YouTube
0 Like